La Bisbal tornarà a fer el Casal d’Estiu amb La Ballaruga

Enguany, el Casal d’Estiu tornarà a comptar amb l’organització i gestió per part de l’entitat vendrellenca La Ballaruga. Així ho ha decidit la Junta de Govern que ha decidit prorrogar el contracte de l’any passat pel 2017 pel mateix import 21.822,15€ (més IVA) el que suposarà que els preus i les condicions seran les mateixes que les de l’any 2016. S’ha decidit que el Casal d’Estiu funcioni com l’any passat perquè el balanç que es va fer des de l’Ajuntament en acabar el Casal, va ser positiu i tant les mares, pares i tutors com els infants van quedar contents. Està previst que el  Casal d’Estiu d’enguany comenci el següent dilluns de juny des que acaba l’escola i que s’allargui fins al divendres previ a l’inici del curs escolar, al setembre. S’hi podran apuntar nens i nenes de 3 a 10 anys i joves d’11 a 16 anys.

La Ballaruga

La Ballaruga (Associació Grup d’Entitats El Vendrell Educació i Lleure) va néixer amb la finalitat de cobrir les demandes específiques de les famílies amb infants i per treballar en l’àmbit del lleure educatiu i les activitats extraescolars, amb l’objectiu de treballar el respecte a la diversitat, les llibertats individuals, la integració dels nouvinguts i la inclusió social.

A l’enllaç trobareu un vídeo del Casal d’estiu de l’any passat:

https://www.youtube.com/watch?v=Ph8D815SGIM

Podeu trobar  més informació sobre l’entitat a  http://www.laballaruga.org/

 

Font de la fotografia: La Ballaruga