El bisbalenc Julio L. Calderón presenta el llibre ‘Cazador de almas’ aquest dissabte al CMC

Aquest dissabte dia 4 de març, a les 12 del migdia, el Centre Municipal de Cultura acollirà la presentació del llibre ‘Cazador de almas’ del bisbalenc Julio L. Calderón.

Julio L. Calderón (Barcelona, 1968) és informàtic i escriptor. El 2008 va fer fallida la seva empresa d’informàtica i es va trobar amb moltes dificultats a l’hora de trobar feina. Va ser en aquest context quan va decidir iniciar la seva trajectòria com a escriptor.

Tot i que té més de cinc llibres escrits, ‘Cazador de almas’ és el segon que publica. El primer va ser ‘El caminante peregrino de la libertad’, un llibre basat en la caminada que l’autor va fer, de Montblanc a Madrid, en senyal de protesta social contra les injustícies i les situacions de pobresa que va generar la crisi econòmica. Segons Calderón, aquesta segona novel·la és una versió de terror de la primera. A la primera obra publicada, com que estava basada en fets reals “es va quedar amb les ganes de fer volar la imaginació” i és per això que va decidir escriure ‘Cazador de almas’. Tot i això ens adverteix que, donada la duresa del contingut d’algunes parts del llibre, no recomana la lectura a menors de 18 anys.