Questionari de feina

cap_1

Si has perdut la teva feina a causa de la Covid-19, ens agradaria que omplissis aquest qüestionari per poder ajudar-te en la teva recerca de feina.

Ens posarem en contacte amb tu per procedir a orientar-te laboralment d’una forma eficaç i així poder-te ajudar en aquests moments difícils.
___

Avís legal i Política de Privacitat
Protecció de Dades Personals
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès NIF: P-4302800J. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar la relació negocial i informar-lo dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació, oposició, o no desitja rebre més informació pot dirigir-se a: l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, c. Major, 21. 43717 la Bisbal del Penedès, o bé, enviar un correu electrònic a info@bisbalpenedes.com