Últims dies per visitar l’exposició 𝘓𝘢 𝘨𝘶𝘦𝘳𝘳𝘢 𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘥𝘢. 𝘗𝘰𝘳𝘵𝘢𝘥𝘦𝘴 𝘰𝘳𝘪𝘨𝘪𝘯𝘢𝘭𝘴 𝘥𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘢𝘳𝘪 𝘓𝘢 𝘝𝘢𝘯𝘨𝘶𝘢𝘳𝘥𝘪𝘢, 1936-1937 al CMC

Últims dies per visitar l’exposició titulada 𝘓𝘢 𝘨𝘶𝘦𝘳𝘳𝘢 𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘥𝘢. 𝘗𝘰𝘳𝘵𝘢𝘥𝘦𝘴 𝘰𝘳𝘪𝘨𝘪𝘯𝘢𝘭𝘴 𝘥𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘢𝘳𝘪 𝘓𝘢 𝘝𝘢𝘯𝘨𝘶𝘢𝘳𝘥𝘪𝘢, 1936-1937, a la sala d’exposicions del Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès.

L’exposició es podrà veure fins al dissabte 29 de juliol, en horari de dilluns a divendres de 16.30h a 20h i el dissabte de 10.30 a 13.30h.

La mostra, formada per més de 50 portades i retalls del diari La Vanguardia, serveix per explicar l’inici de la guerra, des de l’optimisme i l’esperança per una possible victòria, fins a les primeres mostres de la crueltat del conflicto.

Aquesta exposició s’ha pogut fer gràcies al fons documental localitzat per la família Catà Huguet de Llorenç del Penedès i de la recerca històrica de Marta Coll Marlès i Marc Morales Fernández.


CASTELLANO | Últimos días para visitar la exposición 𝘓𝘢 𝘨𝘶𝘦𝘳𝘳𝘢 𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘥𝘢. 𝘗𝘰𝘳𝘵𝘢𝘥𝘦𝘴 𝘰𝘳𝘪𝘨𝘪𝘯𝘢𝘭𝘴 𝘥𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘢𝘳𝘪 𝘓𝘢 𝘝𝘢𝘯𝘨𝘶𝘢𝘳𝘥𝘪𝘢, 1936-1937, en la sala de exposiciones del Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès.

La exposición se podrá ver hasta el sábado 29 de julio, en horario de lunes a viernes de 16:30h a 20h y el sábado de 10:30h a 13:30h.

la muestra, formada por más de 50 portadas y recortes del diario La Vanguardia, sirve para explicar el inicio de la guerra, desde el optimismo y la esperanza por una posible victoria, hasta las primeras muestras de la crueldad del conflicto.

Esta exposición se ha podido hacer gracias al fondo documental localizado por la familia Catà Huguet de Llorenç del Penedès y de la investigación histórica de Marta Coll Marlès y Marc Morales Fernández.