L’Ajuntament reuneix els comerços bisbalencs amb motiu de l’inici de la campanya ‘Troba la Llum del Nadal’ · Es presenta la guia comercial de la Bisbal del Penedès · La Regidoria de Comerç li agraeix tots aquests anys de dedicació a la Montserrat Bundó de la Fruiteria Montserrat, que tanca per jubilació

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha reunit, aquest divendres 9 de desembre, els comerciants bisbalencs per entregar-los el material per a la campanya comercial “Troba la Llum del Nadal”, mostrar-los el vídeo promocional de la campanya -en què són els protagonistes- i oferir-los un petit refrigeri amb vins i caves de Cellers Domenys i menjar del Bar la Riba. L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, així com diversos membres d’aquesta organització. 

L’acte, a més, ha servit per presentar-los la guia comercial del municipi, que ja està disponible per consultar o descarregar en aquest enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/wp-content/uploads/2022/12/Guia-Bisbal-def09-12-web.pdf

Durant l’acte, la Montserrat Bundó va rebre un obsequi per part de la Regidoria de Comerç amb l’objectiu d’agrair-li la seva dedicació, ja que des d’aquest dissabte la Fruiteria Montserrat estarà tancada per jubilació. 

Els establiments comercials i de serveis de la Bisbal del Penedès ja fa uns quants anys que s’estan formant en eines de màrqueting digital i que, juntament amb la Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tarragona, participen en iniciatives que tenen la finalitat promoure el comerç i els productors de proximitat.

Us recordem que, del 10 al 18 de desembre, podeu participar en la campanya promocional ‘Troba la Llum del Nadal’. Podreu gaudir de promocions i descomptes als comerços i obtenir diversos obsequis, així com participar en sortejos: https://bit.ly/3UE3SWO


COMERCIO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha reunido, este viernes 9 de diciembre, a los comerciantes de la Bisbal para entregarles el material para la campaña comercial “Troba la Llum del Nadal”, mostrarles el vídeo promocional de la campaña en el que son los protagonistas- y ofrecerles un pequeño refrigerio con vinos y cavas de Cellers Domenys y comida del Bar la Riba. El acto contó con la presencia de la presidenta de la Cámara de Comercio de Tarragona, Laura Roigé, así como varios miembros de esta organización.

El acto, además, ha servido para presentarles la guía comercial del municipio, que ya está disponible para consultar o descargar en este enlace: https://bisbalpenedes.com/web/wp-content/uploads/2022/12/Guia-Bisbal-def09-12-web.pdf

Durante el acto, Montserrat Bundó recibió un obsequio por parte de la Concejalía de Comerció con el objetivo de agradecerle su dedicación, ya que desde este sábado la Fruiteria Montserrat estará cerrada por jubilación.

Los establecimientos comerciales y de servicios de la Bisbal del Penedès ya hace unos cuantos años que se están formando en herramientas de marketing digital y que, junto con la Concejalía de Comercio y la Cámara de Comercio de Tarragona, participan en iniciativas que tienen la finalidad de promover el comercio y los productos de proximidad.

Os recordamos que, del 10 al 18 de diciembre, podéis participar en la campaña promocional ‘Troba la Llum del Nadal’. Podréis disfrutar de promociones y descuentos en los comercios y obtener varios obsequios, así como participar en sorteos: https://bit.ly/3UE3SWO