L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit al Pla Agrupat de Formació contínua de l’ACM i la Diputació per als empleats públics 

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit al Pla Agrupat de Formació de 2023 promogut per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i les diputacions de Tarragona, Girona i Lleida, dins del marc de l’Acord de Formació del Treball de les Administracions Públiques (AFEDAP).

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “cada any ens hi adherim, ja que permet que els treballadors de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès puguin accedir a formacions adequades als seus llocs de treball i, d’aquesta manera, prestar un millor servei a l’Ajuntament, oferir una millor atenció a la ciutadania i conèixer les actualitzacions del sector públic local de primera mà”.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha adherido al Plan Agrupado de Formación de 2023 promovido por la Associació Catalana de Municipis (ACM) y las diputaciones de Tarragona, Girona y Lleida, en el marco del Acuerdo de Formación de Trabajo de las Administraciones Públicas (AFEDAP).

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “cada año nos adherimos, ya que permite que los trabajadores del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès puedan acceder a formaciones adecuadas a sus puestos de trabajo y, de esta manera, prestar un mejor servicio en el Ayuntamiento, ofrecer una mejor atención a la ciudadanía y conocer las actualizaciones del sector público local de primera mano”.