Wifi municipal

xarxa wifi municipal i telefonia IP

L’Ajuntament posa a disposició dels seus habitants, una xarxa sense fils per poder-se connectar a Internet a un preu ecònomic (8’5 Euros +IVA Mensuals, que es cobren trimestralment: 25,50 Euros+IVA).

Instal·lació a clients

És necessari la instal·lació d’una antena/router a casa de cada usuari, amb aquest connectarem amb la xarxa i obtindrem tots els seus serveis. D’aquesta manera, Wifi Penedès pot monitoritzar el correcte funcionament dels punts i dur a terme el seu manteniment.

Servei que l’Ajuntament té contractat amb Wifi Penedès és el Servei tècnic que farà el manteniment d’aquesta xarxa. Per a qualsevol anomalia s’ha de trucar al 93 8975222 / 695 760 926 de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h.

El servei contractat inclou la reparació de qualsevol anomalia referent al sistema WIFI, és a dir, de l’antena de casa vostra fins als súper-nodes. Exclou qualsevol manipulació externa del sistema.

Qualsevol altra anomalia, Wifi Penedès la facturarà a part, en cas d’ocupar-se de la seva sol·lució.


Que oferim?
Connexions WIFI SENSE PROXY. Accés a internet a preus econòmics gràcies a la xarxa oberta Guifu.net

Com funciona?
Des de cada casa necessitem una antena que fa de router i permet conectar-se a la xarxa. (aquestes antenes funcionen amb una freqüència Wi estàndard de 2’4 i/o 5 Ghz)

Que pagaré?
Per a la navegació per internet, accedir al correu Web i accedir a programes de xarxes socials de forma totalment transparent o de similars característiques a qualsevol altre connexió convencional nomès s’ha de pagar 8,50 Euros + Iva per mes.
La quota inclou servei de reparacions

Que haig d’instal.lar?
És necessàroa la instal.lació d’una antena/ router a casa de cada usuari, on connectarem la xarxa i obtindrem els seus serveis. El preu aproximat d’aquesta antena és de 100 € + IVA + la instal.lació.

Que és la telefonia IP?
La telefonia IP, és la possibilitat de tenir telèfon a traves d’Internet

Podem aprotar el mateix número que tenim?
Sí, nosaltres demanem la portabilitat d’aquest número i en una setmana, previ avís, ens confirmen que ja el tenim, de mentre us podem adjudicar un número, per a que no us quedeu sense telèfon.

Què necessito per tenir telefonia IP?
Principalment accés a Internet

Puc aprotar la instal.lació i els aparells telefònics que actualment tinc?
Sí, el que instal.lem es un adaptador per connectar-ho a la xarxa telefònica actual, de manera que donem telefonia a la mateixa instal.lació i aparells.

Puc saber el consum real en qualsevol moment?
Sí, tens la possibilitat d’accedir a la pàgina web, amb accès restringit, per veure el consum ns a la última hora.

Puc tenir contestador?
Sí, el pots personalitzar, i es pot congfiurar una adreça de correu electrònic per tal que us enviem els missatges d’audio

Tarifes. Instal.lació i aparells:
    Adaptador, aportant la línia i aparells actuals: 39 € + IVA
    Telèfon IP Siemens sense fils: 90 €+ IVA
    Trucades (a l’estat espanyol):
           A números fixes: 0,019 €/minut. Tarifa aplicable a partir dels 300 minuts de consum mensual, en trucades a números fixes estatals
           A mòbils: 0,15 €/minut
           La facturació es per segon. No inclou el 18% d’IVA

Per consultar la resta de tarifes, www.wipenedes.catL’Ajuntament posa a la teva disposició, una xarxa sense fils a l’Edifici d’Entitats, a la Plaça de l’església, al Poliesportiu Municipal, a la Piscina Municipal (en temporada d’estiu) i als locals socials del Priorat de La Bisbal, l’Esplai i Can Gordei per a poder-te connectar a Internet GRATIS als llocs públics. També disposem d’una connexió sense proxy que permet fer descàrregues directes a preus competitius. 

Per accedir a la Xarxa Wifi gratuïta dels locals municipals cal demanar el teu usuari i contrasenya a l’Ajuntament. És imprescindible presentar el DNI.

Comments are closed.