Wifi municipal

 

xarxa wifi municipal i telefonia IP

Com a alcalde i també com a bisbalenc, tinc un ferm compromís amb la Bisbal i amb vosaltres. Els nous temps ens han portat noves tecnologies.
Estem a l’era de la comunicació i la informació. Un nou escenari dins d’un Món globalitzat, on cal estar atents als canvis profunds que experimenta la nostra societat. L’accès a la informació i la comunicació pràcticament des de qualsevol lloc, fa que Internet, amb les seves aplicacions, hagui esdevingut una autèntica revolució en la manera d’interactuar entre les persones.
Noves formes de comunicació personal i de negocis, fan d’aquest mitjà una autèntica revolució comparable amb el descobriment del foc pels humans, en la fosca nit dels temps.

És per això que, cada vegada és parla més de la fractura digital, una expressió que en el Món postglobalitzat té una importància cabdal. A la Bisbal hem superat aquest obstacle. El compromís ferm de treball i esfoç, fa que com a Alcalde i en nom de l’equip de Govern, us pugui oferir el NOU SERVEI D’ACCÉS UNIVERSAL A INTERNET SENSE FILS, A TOT EL MUNICIPI AMB LA XARXA WIFI.

Són ja molts els pobles de Catalunya que disposen d’aquesta connexió a Internet, a més amb unes avantatges, que fa que els catalans poc a poc anem teixint el nostre propi model social, a ser menys dependents i més independents de les coorporacions multinacionals que no ens aporten res de res, ja que els diners que guanyen a Catalunya se’n van fora. Ara tindrem Internet, fet per empreses catalanes 100X100, i a un preu super reduït. Com a novetat, moltes urbanitzacions del municipi que no podien disposar d’alta velocitat d’internet, ara en tindran.
Ara sí!
Desitjo que ho gaudiu.
Josep Mª Puigibet , Alcalde
Presentació WIFI municipal

Què oferim?

L’Ajuntament posa a disposició dels seus habitants, una xarxa sense fils per poder-se connectar a Internet a un preu ecònomic (8’5 Euros +IVA Mensuals, que es cobren trimestralment: 25,50 Euros+IVA).

Instal·lació a clients

És necessari la instal·lació d’una antena/router a casa de cada usuari, amb aquest connectarem amb la xarxa i obtindrem tots els seus serveis. D’aquesta manera, Wifi Penedès pot monitoritzar el correcte funcionament dels punts i dur a terme el seu manteniment.

Servei que l’Ajuntament té contractat amb Wifi Penedès Wifi Penedès és el Servei tècnic que farà el manteniment d’aquesta xarxa. Per a qualsevol anomalia s’ha de trucar al 93 8975222 / 695 760 926 de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h.

El servei contractat inclou la reparació de qualsevol anomalia referent al sistema WIFI, és a dir, de l’antena de casa vostra fins als súper-nodes. Exclou qualsevol manipulació externa del sistema.

Qualsevol altra anomalia, Wifi Penedès la facturarà a part, en cas d’ocupar-se de la seva sol·lució.

____________________________
Que oferim?
Connexions WIFI SENSE PROXY. Accés a internet a preus econòmics gràcies a la xarxa oberta Guifu.net

Com funciona?
Des de cada casa necessitem una antena que fa de router i permet conectar-se a la xarxa. (aquestes antenes funcionen amb una freqüència Wi estàndard de 2’4 i/o 5 Ghz)

Que pagaré?
Per a la navegació per internet, accedir al correu Web i accedir a programes de xarxes socials de forma totalment transparent u de similars característiques a qualsevol altre connexió convencional nomès s’ha de pagar 8,50 Euros + Iva per mes.
La quota inclou servei de reparacions

Que haig d’instal.lar?
És necessàroa la instal.lació d’una antena/ router a casa de cada usuari, on connectarem la xarxa i obtindrem els seus serveis. El preu aproximat d’aquesta antena és de100 € + IVA + la instal.lació.

Que és la telefonia IP?
La telefonia IP, és la possibilitat de tenirtelèfon a traves d’Internet
Podem aprotar el mateix número que tenim?
Sí, nosaltres demanem la portabilitat d’aquest número i en una setmana, previ avís, ens confirmen que ja el tenim, de mentre us podem adjudicar un número, per a que no us quedeu sense telèfon.

Que pagaré?
Es cobra com l’Internet, per anticipat a principis de mes, és cobrarà 7€+IVA que corresponen al manteniment de la línia + 300 minuts de trucades estatals.

Què necessito per tenir telefonia IP?
Principalment accés a Internet

Puc aprotar la instal.lació i els aparells telefònics que actualment tinc?
Sí, el que instal.lem es un adaptador per connectar-ho a la xarxa telefònica actual, de manera que donem telefonia a la mateixa instal.lació i aparells.

Puc saber el consum real en qualsevol moment?
Sí, tens la possibilitat d’accedir a la pàgina web, amb accès restringit, per veure el consum ns a la última hora.

Puc tenir contestador?
Sí, el pots personalitzar, i es pot congfiurar una adreça de correu electrònic per tal que us enviem els missatges d’audio

Tarifes
Instal.lació i aparells:
Adaptador, aprotant la línia i aparells actuals: 39 € + IVA
Telèfon IP Siemens sense fils: 90 €+ IVA
Trucades (a l’estat espanyol):
A números xes: 0,019 €/minut. Tarifa aplicable
a partir dels 300 minuts de consum mensual, en trucades a números fixes estatals
A mòbils: 0,15 €/minut
La facturació es per segon. No inclou el 18% d’IVA

Per consultar la resta de tarifes,www.wipenedes.cat

PUNTS D’ACCÉS GRATUIT A INTERNET
L’Ajuntament posa a la teva disposició, una xarxa sense fils a l’Edifici d’entitats i la Plaça de l’església per a poder-te connectar a Internet GRATIS als llocs públicsTambé disposem d’una connexió sense proxy que permet fer descàrregues directes a preus competitius. 

Per accedir a la Xarxa Wifi de l’Edifici d’entitats i la plaça de l’Església cal demanar la tarja de crédit il.limitada GRATIS a l’Ajuntament

Comments are closed.