Agenda d’activitats

DISSABTE 25 DE GENER – CONTACONTES MENSUAL

Aquest dissabte 25 de gener, a les 18h, tindrà lloc el contacontes mensual de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès (ubicada a l’edifici del Centre Municipal de Cultura, a la plaça Major).

En acabar hi haurà berenar sense gluten.

Contacontes gener 2020

DEL 24 AL 26 DE GENER – FESTA MAJOR D’HIVERN 2020

El proper cap de setmana tindrà lloc la Festa Major d’Hivern de la Bisbal del Penedès. Els actes començaran el divendres 24 de gener a la tarda i s’allargaran fins al diumenge a la tarda.

FESTA-MAJOR-HIVERN-2020D

 

XXIIIè Cicle de Conferències de temàtica castellera

La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha organitzat un nou cicle de conferències de temàtica castellera. Les activitats previstes són les següents:

  • Dissabte 8 de febrer, a les 19h, conversa entre l’analista casteller Jordi Andreu i el gestor cultural Jordi Bertran, autor del llibre “Breu història dels castells i la muixeranga als Països Catalans”.
  • Dissabte 15 de febrer, a les 19h, conferència “50 anys de presència castellera a Sitges: Castellers de Sitges (1971-1988) i Jove de Sitges (des de 1993)”, a càrrec de Santi Terrazas, director de la Revista Castells.
  • Dissabte 14 de març, a les 19h, taula rodona sobre el Concurs de Castells amb la participació de Xavier Gonzàlez, director tècnic, i un representant de la colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Moderarà la taula el cronista casteller Pep Ribes.

 

 

Comments are closed.