Agenda d’activitats

Divendres 15 de novembre

-A les 17:30h cinema al Racó de la Gent Gran amb la pel·lícula “La llum d’Elna”. Adreça: plaça de l’Era de Batre, s/n

la llum d'elna

-A les 19:00h reunió oberta a tots els joves per decidir els grups que actuaran durant els concerts de les nits joves de la Festa Major 2020.

CARTELL REUNIO JOVES FM QUADRAT

-A les 19:00h inauguració de l’exposició fotogràfica “Racons del Baix Penedès” del col·lectiu Enfoca al Centre Municipal de Cultura (CMC). Adreça: plaça Major, 11.  L’acte s’emmarca dins del cicle Biblioteques amb DO.exposicio Racons Baix Penedes_jpg

-A les 20:30h projecció de l’audiovisual “2 anys + encordats pels Alps” sobre el recull de cims aconseguits en els dos darrers anys per diversos alpinistes de la Bisbal i la contornada. La projecció es farà a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC) Adreça: plaça Major, 11. L’acte s’organitza des de l’entitat Senderistes Bisbalencs amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

poster_muntanya_2019_a

Dissabte 16 de novembre

-A les 19:00h concert “Les paraules del vi” a càrrec del grup “Corrandes són corrandes” a l’Auditori Salbà del CMC. En acabar, degustació de vins gentilesa de Cellers Domenys. Adreça: plaça Major, 11.

les paraules del vi

Diumenge 17 de novembre

-A les 18:30h concert de tardor de l’Associació de Cors Antistiana amb PradesCor a l’Església Parroquial de Santa Maria de la Bisbal. L’orgue el tocarà Josep Mateu i a la direcció hi haurà en Carles Capseta.

-A las 18:30h concierto de otoño de la Associació de Cors Antistiana con Prades Cor en la Iglesia Parroquial de Santa Maria de la Bisbal. El órgano lo tocará Josep Mateu y en la dirección estará Carles Capseta.

2019-11-17 TMB Concert Tardor_page-0001

Divendres 22 de novembre

-A les 18:00h taller infantil “Tintavi”. Taller de pintura amb vi per a nens i nenes de 6 a 13 anys. A càrrec de Marta Arañó. Cal inscripció prèvia.

tinta i vi

BIBLIOTEQUES AMB DO

Biblioteques amb D.O

CICLE DE MUNTANYA

Senderistes Bisbalencs ha organitzat un nou Cicle de Muntanya amb dues cites: el divendres 15 de novembre i el divendres 22 de novembre.

poster_muntanya_2019_a

CICLE GAUDÍ

El diumenge 24 de novembre a les 19h podreu veure la pel·lícula ‘Me llamo Violeta’ al CMC

VISUAL_A3_ME_LLAMO_VIOLETA_LA_BISBAL_PENEDES

 

 

Comments are closed.