Agenda d’activitats

-El dissabte 24 de novembre a les 17.00h, contacontes a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès (CMC)

-El dissabte 24 de novembre a les 18.00h, projecció del documental ‘Petitet’ del Cicle Gaudí. Més informació: 

A3_PETITET_LA_BISBAL_PENEDES 18H

-El diumenge 25 de novembre (migdia – hora a determinar) dinar al CMC. Es farà una lectura de textos i de poesia. Es tracta d’un acte que organitza l’Associació de dones la Roca Foradada en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

-El diumenge 25 de novembre a les 18.30h l’Orfeó de Sabadell, amb Francesc Pagès a la direcció, oferirà un concert a l’Església parroquial de Santa Maria de la Bisbal del Penedès en el marc de la Campanya per a la reparació de l’orgue de la Bisbal. Per a més informació adreceu-vos a l’Associació de Cors Antistiana

-El dimecres 28 de novembre tindrà lloc una excursió a la Cartoixa d’Escaladei i Falset organitzada des de l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès. Se sortirà a les 8h. La sortida inclou una visita guiada a la Cartoixa d’Escaladei, un dinar i una visita al Celler Modernista de Falset amb un tast de vermut, vi i visita guiada. Preu per a socis: 42€. Preu per a no socis: 45€.

-El dissabte 15 de desembre a les 21h la Colla castellera de la Bisbal, els Bous, celebren el sopar de final de temporada al Poliesportiu Municipal.

SOPAR FINAL DE TEMPORADA BOUS

-Dissabte 15 de desembre (hora a determinar): dinar de Nadal de l’Associació de Dones la Roca Foradada al restaurant Ull de Llebre.

 

Comments are closed.