Cicle Gaudí: Avui dissabte a les 18h projecció del documental ¿Puedes oírme? al CMC

Avui dissabte podreu gaudir, novament, del Cicle Gaudí – Cinema Català al CMC de la Bisbal del Penedès. A les 18h, es projectarà el documental ¿Puedes oírme?
Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.
El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. Gestionarà la taquilla l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal.
Més informació sobre la pel·lícula: https://bit.ly/33Aqb8q

CASTELLANO | Hoy sábado podréis disfrutar, de nuevo, del Cicle Gaudí – Cinema Català en el CMC de la Bisbal del Penedès. A las 18h, se proyectará el documental ¿Puedes oírme?
Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.
El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal. Gestionará la taquilla la Associació de la Gent Gran de la Bisbal.
Más información sobre la película: https://bit.ly/33Aqb8q
VISUAL_A3_PUEDES_OIRME_LA_BISBAL_PENEDES