Del 10 al 12 d’agost -de 17h a 20h- es podran fer les inscripcions als actes de la Festa Major

Avui dilluns, demà dimarts i el proper dimecres, de 17h a 20h, us podreu inscriure als actes per als quals cal reserva prèvia a les oficines municipals. Trobareu tota la informació al programa de Festa Major que s’està repartint per les cases i que també hem publicat a eBando. Juntament amb el programa hem repartit el full d’inscripció que també adjuntem aquí. També n’hi haurà a disposició dels veïns a les oficines municipals.

INSCRIPCIO_FM20B

Actes amb reserva/inscripció prèvia:

  • Sopar a la fresca: sopar al davant de cada casa amb familiars i amics. Es recomana un màxim de 20 persones, preservant les distàncies i mesures de prevenció per la Covid-19.
  • Escacs a la fresca: inscripcions per participar en les partides simultànies d’escacs.
  • Concert de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana, a l’envelat. Es faran dos torns i el concert serà sense mitja part. L’aforament és limitat.
  • Concert amb el grup EmsembleBé: concert de música clàssica amb versions de música contemporània, de pel·lícules i de sarsuela. S’interpretaran peces de Bizet, Toldrà, Bach, Gershwin, Morricone i Puccini, entre d’altres.

Recordeu que cal seguir totes les mesures de prevenció per la Covid-19. Porteu la mascareta, mantingueu una constant higiene de mans i respecteu les distàncies. No mengeu ni beveu del mateix recipient que mengin o beguin altres persones.


CASTELLANO | Hoy lunes, mañana martes y el próximo miércoles, de 17h a 20h, os podréis inscribir en los actos para los que es necesaria la reserva previa en las oficinas municipales. Encontraréis toda la información en el programa de Fiesta Mayor que se está repartiendo por las casas y que también hemos publicado en eBando. Junto con el programa hemos repartido la hoja de inscripción que también adjuntamos aquí. También habrá folios de inscripción a disposición de los vecinos en las oficinas municipales.

INSCRIPCIO_FM20B

Actos con reserva/inscripción previa:

  • Cena al aire libre: cena delante de cada casa con familiares y amigos. Se recomienda un máximo de 20 personas, preservando las distancias y medidas de prevención por la Covid-19.
  • Ajedrez al aire libre: inscripciones para participar en las partidas simultáneas de ajedrez.
  • Concierto de Fiesta Mayor con la Orquestra Selvatana, en el entoldado. Se harán dos turnos y el concierto será sin media parte. El aforo es limitado.
  • Concierto con el grupo EmsembleBé: concierto de música clásica con versiones de música contemporánea, de películas y de zarzuela. Se interpretarán piezas de Bizet, Toldrà, Bach, Geshwin, Morricone y Puccini, entre otras.

Recordad que hay que seguir todas las medidas de prevención por la Covid-19. Llevad la mascarilla, mantened una constante higiene de manos y respetad las distancias. No comáis ni bebáis del mismo recipiente del que coman o beban otras personas.

 

 

Comments are closed.