S’han desinfectat els parcs infantils del municipi i diumenge s’obriran al públic


Desinfeccio parcs infantils
L’empresa que gestiona el servei de recollida i gestió de les escombraries del municipi, CESPA, ha procedit a fer una desinfecció dels parcs infantils del municipi perquè aquest diumenge es puguin obrir al públic. CESPA s’ha prestat a fer aquestes tasques voluntàriament i, per tant, no emetrà cap factura per la realització d’aquestes tasques.


CASTELLANO | La empresa que gestiona el servicio de recogida y gestión de la basura del municipio, CESPA, ha procedido a hacer una desinfección de los parques infantiles del municipio para que este domingo se puedan abrir al público. CESPA se ha prestado a llevar a cabo estos trabajos voluntariamente y, por tanto, no emitirá ninguna factura por la realización de estos trabajos.

 

Comments are closed.