L’incivisme el paguem entre tots. No aboqueu deixalles a l’exterior dels contenidors i feu ús del Punt Verd i del servei de recollida de voluminosos.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès lamentem, una vegada més, l’incivisme d’algunes persones, que embruten i deixen escombraries i runa fora dels contenidors. Aquesta situació fa necessari que s’hagi de fer una neteja -amb un vehicle específic- de forma mensual, amb el sobrecost que això suposa per a la ciutadania.
A la imatge podeu veure l’estat que presentaven algunes de les illes de contenidors del municipi aquest cap de setmana i l’estat que presenten després de la neteja, que s’ha començat a efectuar avui dilluns 8 de juny.
Recordem a la ciutadania que, en l’actualitat, el Punt Verd està obert de dilluns a divendres de 9 a 13h (amb les mesures de seguretat i prevenció corresponents per la Covid-19). A partir del dimecres 17 de juny, també obrirà els dimecres de 17h a 20h.
D’altra banda, ja s’ha restablert el servei de recollida de voluminosos a domicili. Es du a terme el primer dilluns de mes (no festiu) i cal que truqueu amb un mínim de 5 dies d’antelació a l’Ajuntament (977688438) perquè passin per casa vostra.
 

CASTELLANO | Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès lamentamos, una vez más, el incivismo de algunas personas, que ensucian y dejan basura y runa fuera de los contenedores. Esta situación hace necesario que se tenga que hacer una limpieza -con un vehículo específico- de forma mensual, con el sobrecoste que esto supone para la ciudadanía.

En la imagen podéis ver el estado que presentában algunas de las islas de contenedores del municipio este fin de semana y el estado que presentan después de la limpieza, que se ha empezado a efectuar hoy lunes 8 de junio.
Recordamos a la ciudadanía que, en la actualidad, el Punt Verd está abierto de lunes a viernes de 9 a 13h (con las medidas de seguridad y prevención correspondientes para la Covid-19). A partir del miércoles 17 de junio, también abrirá los miércoles de 17h a 20h.
Por otro lado, ya se ha restablecido el servicio de recogida de voluminosos a domicilio. Se lleva a cabo el primer lunes de mes (no festivo) y tenéis que llamar con un mínimo de 5 días de antelación al Ayuntamiento (977688438) para que pasen por vuestra casa.
200608 NETEJA MENSUAL CONTENIDORS

Comments are closed.