Jove! Aquest divendres a les 18h connecta de nou amb el Festival Solidari #ClotildeActua a Youtube

Aquest divendres 17 d’abril, de 18h a 21h, podreu gaudir del Festival Solidari #ClotildeActua #JoActuo, en streaming, a Instagram amb Ju, David Busquets, Maria Jacobs, Glaucs, Xeic, Manel Navarro i el DJ Hektor Mass. 

Aquest festival forma part de la campanya #JoActuo que persegueix l’objectiu de fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. Quant a #ClotildeActua, es tracta de la unió de la campanya institucional #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l’estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la programació de diferents sessions musicals que s’emeten en streaming en col·laboració amb diverses emissores de ràdio, en aquesta ocasió amb la col·laboració d’Europa FM.. 

Els directes s’emetran als canals d’Instagram de cadascun dels artistes o grups convidats.


CASTELLANO | Este viernes 17 de abril, de 18h a 21h, podréis disfrutar del Festival Solidario #ClotildeActua #JoActuo, en streaming, en Instagram con Ju, David Busquets, Maria Jacobs, Glaucs, Xeic, Manel Navarro y DJ Hektor Mass. 

Este festival forma parte de la campaña #JoActuo que persigue el objetivo de fomentar y agradecer, a la vez, todos los esfuerzos que está haciendo la ciudadanía para superar con éxito esta pandemia quedándose en casa. En cuanto a #ClotildeAcuta, se trata de la unión de la campaña institucional #JoActuo con el nombre del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organiza en verano. Esta iniciativa consiste en la programación de distintas sesiones musicales que se emiten en streaming en colaboración con varias emisoras de radio, en esta ocasión con la colaboración de Europa FM.

Los directos se emitirán en los canales de Instagram de cada uno de los artistas o grupos invitados.

TOTES LES ACTUACIONS