El Rebost Solidari rep una donació de 600kg d’aliment fresc per part de la iniciativa solidària “Suma’t”

donacioarmengol.jpg

Aquest dimecres s’ha repartit fruita, verdura, carn, peix, ous i pa -a domicili- entre els usuaris del Rebost Solidari de la Bisbal del Penedès. Des de la Regidoria de Benestar Social volem agrair a Fincas Armengol, empresa impulsora de la iniciativa solidària “Suma’t”, que ens hagi fet arribar una gran quantitat de producte fresc -600 kg, concretament-  per a les famílies usuàries del Rebost.

“Suma’t” és una iniciativa solidària que compta amb la col·laboració de diversos comerciants i empresaris de la comarca així com amb diversos voluntaris. Aquesta iniciativa fa arribar productes i serveis a tots aquells que ara més ho necessiten. Presten la seva ajuda als sanitaris, als membres dels cossos de seguretat o a les persones que passen per dificultats econòmiques amb l’objectiu d’intentar pal·liar els efectes que està generant la crisi de la Covid-19 a la nostra societat.

Gràcies per la vostra ajuda i col·laboració en aquests moments difícils!


CASTELLANO | Este miércoles se ha repartido fruta, verdura, carne, pescado, huevos y pan -a domicilio- entre los usuarios del Rebost Solidari de la Bisbal del Penedès. Desde la Concejalía de Bienestar Social queremos agradecer a Fincas Armengol, empresa impulsora de la iniciativa solidaria “Suma’t”, que nos haya hecho llegar una gran cantidad de producto fresco -600 kg, concretamente- para las familias usuarias del Rebost.

“Suma’t” es una iniciativa solidaria que cuenta con la colaboración de distintos comerciantes y empresarios de la comarca así como con varios voluntarios. Esta iniciativa hace llegar productos y servicios a todos aquellos que más lo necesitan en estos momentos. Prestan su ayuda a los sanitarios, a los miembros de los cuerpos de seguridad o a las personas que pasan por dificultades económicas con el objetivo de intentar paliar los efectos que está generando la crisis del Covid-19 en nuestra sociedad.

¡Gracias por vuestra ayuda y colaboración en estos momentos difíciles!

DONACIO ARMENGOL 1

Comments are closed.