Es reforça l’atenció a les dones víctimes de violència masclista durant el confinament

900 900 120 / 671 778 540

Contra la violència masclista  

Es reforça l’atenció a les dones víctimes de violència masclista durant el confinament

 

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès dona suport a l’Institut Català de les Dones (ICD) i el Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya en la campanya de reforç del servei d’atenció a les dones en situació de violència masclista durant aquests dies de confinament per l’emergència sanitària per la COVID-19.

En concret, s’ha reforçat el servei permanent de la línia de telèfon 900 900 120, i s’ha habilitat un nou servei de missatgeria instantànea per WhatsApp (671 778 540) per tal de facilitar l’accés a les dones que conviuen amb l’agressor i tenen dificultats per a fer trucades. Aquest servei de missatgeria instantània amplia i facilita la comunicació escrita i immediata que també es pot continuar fent a través del correu electrònic 900900120@gencat.cat.

S’ha engegat la campanya Establiment segur contra la violència masclista, que interpel·la l’entorn per donar suport a les dones que puguin estar vivint situacions de violència masclista i necessitin que algú truqui per elles al recurs corresponent (Línia 900 per a qualsevol consulta i 112 en cas d’emergència).

L’estat de confinament derivat de la situació d’emergència sanitària provoca un impacte clar en les dones en situació de violència masclista i llurs fills i filles, ja què la convivència és permanent i forçosa i la mobilitat reduïda o nul·la. Això pot afavorir situacions de conflicte i violència amb l’agreujant de la dificultat que té la víctima de trobar suport de familiars, professionals i altres recursos.

Trobareu més informació sobre els serveis d’atenció a víctimes de violència masclista per al període de confinament a l’espai web creat per aquests dies:

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/serveis-en-lestat-de-confinament/

establiment segur violencia900_Horitzontal_Cat_page-0001

 


900 900 120 / 671 778 540

Contra la violencia machista

Se refuerza la atención a las víctimas de violencia machista durante el confinamiento

 

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès apoya al Institut Català de les Dones (ICD) y al Departamento de Trabajo, Asuntos sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya en la campaña de refuerzo del servicio de atención a las mujeres en situación de violencia machista durante estos días de confinamiento por la emergencia sanitaria por la COVID-19.

En concreto, se ha reforzado el servicio permanente de la línea de teléfono 900 900 120, y se ha habilitado un nuevo servicio de mensajería instantánea por Whatsapp (671 778 540) por tal de facilitar el acceso a las mujeres que conviven con el agresor y que tienen dificultades para hacer llamadas. Este servicio de mensajería amplia y facilita la comunicación escrita e inmediata que también se puede continuar haciendo a través del correo electrónico 900900120@gencat.cat

Se ha iniciado la campaña Establecimiento seguro contra la violencia machista, que interpela al entorno para dar soporte a las mujeres que puedan estar viviendo situaciones de violencia machista y necesiten que alguien llame por ellas al recurso correspondiente (Línea 900 para cualquier consulta y 112 en caso de emergencia).

El estado de confinamiento derivado de la situación de emergencia sanitaria provoca un impacto claro en las mujeres en situación de violencia machista y sus hijos e hijas, ya que la convivencia es permanente y forzada y la movilidad reducida o nula. Esto puede favorecer situaciones de conflicto y violencia con la agravante de la dificultad que tiene la víctima de encontrar apoyo de familiares, profesionales y otros recursos.

Encontraréis más información sobre los servicios de atención a víctimas de violencia machista para el periodo de confinamiento en el espacio web creado para estos días :

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/serveis-en-lestat-de-confinament/

establiment segur violencia900_Horitzontal_Cast_page-0001