Jove! Aquest divendres a les 18h connecta amb el Festival Solidari #ClotildeActua a Youtube

CLOTILDE_joactuoNewsletter

Aquest divendres 3 d’abril, de 18h a 20h, podreu gaudir del Festival Solidari #ClotildeActua #JoActuo, en streaming, al Youtube de Ràdio FlaixBac, amb Xavi Dalmau. Hi actuaran grups musicals de l’escena catalana com ara Lildami, Suu, Blaumut, Stay Homa, Nil Moliner o Miki Núñez. 

Aquest festival forma part de la campanya #JoActuo que persegueix l’objectiu de fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. Quant a #ClotildeActua, es tracta de la unió de la campanya institucional #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l’estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la programació de diferents sessions musicals que s’emeten en streaming en col·laboració amb diverses emissores de ràdio. 

Canal de Youtube on s’emetrà el directe: https://bit.ly/FlaixbacClotildeActua


CASTELLANO | Este viernes 3 de abril, de 18h a 20h, podréis disfrutar del Festival Solidario #ClotildeActua #JoActuo, en streaming, en el Youtube de Ràdio FlaixBac, con Xavi Dalmau. Actuarán grupos musicales de la escena catalana como por ejemplo Lildami, Suu, Blaumut, Stay Homa, Nil Moliner o Miki Núñez.

Este festival forma parte de la campaña #JoActuo que persigue el objetivo de fomentar y agradecer, a la vez, todos los esfuerzos que está haciendo la ciudadanía para superar con éxito esta pandemia quedándose en casa. En cuanto a #ClotildeAcuta, se trata de la unión de la campaña institucional #JoActuo con el nombre del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organiza en verano. Esta iniciativa consiste en la programación de distintas sesiones musicales que se emiten en streaming en colaboración con varias emisoras de radio.

Canal de Youtube donde se emitirá el directo: https://bit.ly/FlaixbacClotildeActua

 

Comments are closed.