Nova entrega de les ‘Píndoles bisbalenques’: la biblioteca

Avui dilluns tornen les ‘Píndoles bisbalenques’ per oferir-vos petites històries de la Bisbal durant el confinament. Avui ens centrem en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès, un “lloc” amb molts espais i significats. Esperem que us agradi aquesta píndola i que, en el futur, torneu a visitar i gaudir aquest equipament municipal.
 
Si en voleu saber més, podeu consultar més informació sobre la biblioteca, així com el museu i el Patronat de Cultura de la Bisbal, al llibre “La Biblioteca-Museu-Arxiu de la Bisbal del Penedès” de Joan Latorre i Solé.
 


Hoy lunes vuelven las ‘Píndoles bisbalenques’ para ofreceros pequeñas historias de la Bisbal durante el confinamiento. Hoy nos centramos en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès, un “lugar” con muchos espacios y significados. Esperamos que os guste esta ‘píldora’ y que, en el futuro, volváis a visitar y disfrutar este equipamiento municipal.
 
Si queréis saber más, podéis consultar más información sobre la biblioteca, así como el museo y el Patronato de Cultura de la Bisbal, en el libro “La Biblioteca-Museu-Arxiu de la Bisbal del Penedès” de Joan Latorre Solé.

PINDOLA BISBALECA BIBLIOTECA 1

PINDOLA BISBALECA BIBLIOTECA 2 PINDOLA BISBALECA BIBLIOTECA 3 PINDOLA BISBALECA BIBLIOTECA 4