L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continuarà adherit al conveni de manteniment de l’Àrea Recreativa Forestal del Montmell durant el 2020

L’alcaldessa Agnès Ferré ha signat, mitjançant Decret d’alcaldia, l’Annex al conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i altres Ajuntaments de la comarca per al manteniment de l’Àrea Recreativa Forestal del Montmell per a l’exercici 2020.

El Ple del Consell Comarcal del desembre de 2014 va aprovar el conveni entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i els Ajuntaments d’Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit, Llorenç del Penedès, El Montmell, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva i El Vendrell per a la gestió del manteniment de l’Àrea Recreativa Forestal del Montmell. La quota anual és de 796,15€ i amb el decret s’aprova l’annex al conveni perquè l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continuï adherit al conveni durant el 2020.


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré ha firmado, mediante Decreto de alcaldía, el Anexo al convenio con el Consell Comarcal del Baix Penedès y otros Ayuntamientos de la comarca para el mantenimiento del Área Recreativa Forestal del Montmell para el ejercicio 2020.

El Pleno del Consell Comarcal de diciembre de 2014 aprobó el convenio entre el Consell Comarcal del Baix Penedès y los Ayuntamientos de Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit, Llorenç del Penedès, El Montmell, Sant Jaume dels Domenys, Sant Oliva y El Vendrell para la gestión del mantenimiento del Área Recreativa Forestal del Montmell. La cuota anual es de 796,15€ y con el decreto se aprueba el anexo al convenio para que el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès continúe adherido al convenio durante el 2020.