Avui s’haurien d’haver celebrat els Tres Tombs i us hem preparat una ‘Píndola Bisbalenca’ especial

Avui diumenge -un any més- cavalls i carros haurien cavalcat per la Bisbal entre l’admiració de petits i grans, en una festa -la dels Tres Tombs- que s’ha anat celebrant des dels inicis dels anys 90. Però no ha estat l’única festa amb animals que ha vist el municipi… en aquesta píndola especial, us portem un altre capítol curiós -i ben graciós- protagonitzat també per animals.

Si en voleu saber més, trobareu més informació de la “corrida” de Toros, així com del personatge que l’organitzà, al llibre “Arrels de Campanar”, de l’Heribert Ventosa Guasch.

Aprofitem aquesta publicació per enviar tot el nostre escalf a la família i els amics del Rafel Vidal, qui fou un dels impulsors de la festa dels Tres Tombs a la Bisbal. Aquesta setmana ens ha deixat i, des d’aquí, volem expressar el nostre agraïment per la seva col·laboració, any rere any, en l’organització dels Tres Tombs. Gràcies per tot. Descansa en pau, Rafel.


CASTELLANO | Hoy domingo -un año más- caballos y carros habrían cabalgado por la Bisbal entre la admiración de pequeños y mayores, en una fiesta -la de los Tres Tombs- que se viene celebrando desde principios de los años 90. Pero no ha sido la única fiesta con animales que ha visto el municipio… en esta ‘píndola’ especial, os traemos otro capítulo curioso -y bastante gracioso- protagonizado también por animales.

Si queréis saber más, encontraréis más información de la “corrida” de Toros, así como del personaje que la organizó, en el libro “Arrels de Campanar” de Heribert Ventosa Guasch.

Aprovechamos esta publicación para enviar todo nuestro apoyo a la familia y los amigos de Rafel Vidal, quien fue uno de los impulsores de la fiesta de los Tres Tombs de la Bisbal. Esta semana nos ha dejado y, desde aquí, queremos expresar nuestro agradecimiento por su colaboración, año tras año, en la organización de los Tres Tombs. Gracias por todo. Descansa en paz, Rafel.

PINDOLA TRES TOMBS 1-3 PINDOLA TRES TOMBS 2-3 PINDOLA TRES TOMBS 3-3

Comments are closed.