Continuen els treballs de desinfecció de carrers i zones del municipi amb més afluència de persones

L’Ajuntament continua treballant per realitzar tasques de desinfecció als carrers i zones del municipi amb més afluència de persones, com ara les vies on hi ha botigues. En aquesta ocasió us mostrem unes fotografies de la neteja que s’ha fet al carrer Lleida, al davant de la Residència El Colomer.
Des d’aquí, enviem una abraçada per a tots els avis i àvies i per al personal de la residència. Molts ànims!


CASTELLANO | El Ayuntamiento continúa trabajando en la desinfección de las calles y zonas del municipio con más afluencia de personas, como por ejemplo las vías donde hay tiendas. En esta ocasión os mostramos unas fotografías de la limpieza que se ha hecho en la calle Lleida, delante de la Residencia El Colomer. Desde aquí, enviamos un abrazo para todos los abuelos y abuelas y para el personal de la residencia. ¡Mucho ánimo!

desinfeccio portes colomer

DESINFECCIO PORTES COLOMER 2

Comments are closed.