Avís: el Punt Verd de la Bisbal del Penedès romandrà tancat fins a nou avís per prevenció

La Regidoria de Gestió de Residus comunica a la ciutadania que, a partir d’aquest dijous 19 de març, el Punt Verd de la Bisbal del Penedès romandrà tancat fins a nou avís. L’actual situació d’emergència sanitària, amb confinament de la població i mesures de protecció laborals i personals fa necessari tancar el servei per prevenció.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès us demanem que emmagatzemeu els residus que habitualment porteu al Punt Verd fins que es restableixi el servei i us demanem disculpes per les molèsties que aquesta situació us pugui ocasionar.

Si teniu qualsevol dubte o consulta a fer sobre aquesta qüestió, la podeu adreçar al regidor de Gestió de Residus, Fèlix Villazan, enviant un correu electrònic a felix@bisbalpenedes.com. També podeu trucar a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès (977688438) en horari d’atenció a la ciutadania, de 9 a 14h, de dilluns a divendres.


CASTELLANO | La Concejalía de Gestión de Residuos comunica a la ciudadanía que, a partir de este jueves 19 de marzo, el Punt Verd de la Bisbal del Penedès permanecerá cerrado hasta nuevo aviso. La presente situación de emergencia sanitaria, con confinamiento de la población y medidas de protección laborales y personales hace necesario cerrar el servicio por prevención.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès os pedimos que almacenéis los residuos que habitualmente lleváis al Punt Verd hasta que se restablezca el servicio y os pedimos disculpas por las molestias que esta situación os pueda ocasionar.

Si tenéis cualquier duda o consulta sobre esta cuestión, podéis dirigirla al concejal de Gestión de Residuos, Fèlix Villazán, enviando un correo electrónico a felix@bisbalpenedes.com. También podéis llamar al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès (977688438) en horario de atención a la ciudadanía, de 9 a 14h, de lunes a viernes.

Comments are closed.