El dilluns 16 de març comencen les inscripcions per a un nou curs de premonitors-es de lleure

El proper dilluns s’obren les inscripcions per als cursos de premonitors/es d’educació en el lleure de Jove Baix Penedès (Consell Comarcal del Baix Penedès). Enguany es faran a Cunit (Espai Jove) i a Banyeres del Penedès (Centre Cívic Ernest Lluch) durant la Setmana Santa (del dilluns 6 al dijous 9 d’abril).

Les inscripcions comencen el 16 de març als Punts d’Informació Juvenil de la Comarca – a la Bisbal del Penedès es poden fer a  la planta baixa del CMC, a la Cova Jove*. Les places són limitades.


CASTELLANO | El próximo lunes se abren las inscripciones para los cursos de premonitores/as de educación en el tiempo libre de Jove Baix Penedès (Consell Comarcal del Baix Penedès). Este año se harán en Cunit (Espai Jove) y en Banyeres del Penedès (Centre Cívic Ernest Lluch) durante la Semana Santa (del lunes 6 al jueves 9 de abril).

Las inscripciones empiezan el 16 de marzo en los Puntos de Información Juvenil de la Comarca – en la Bisbal del Penedès se pueden hacer en la planta baja del CMC, en la Cova Jove*. Las plazas son limitadas.


*Horari de la Cova Jove: Dilluns, dimecres i divendres de 16:00h a 19:30h

*Horario de la Cova Jove: Lunes, miércoles y viernes de 16:00h a 19:30h

curs-premonis-2020-sn-calafell_page-0001

Comments are closed.