Cicle Gaudí: el dissabte 29 de febrer a les 18h podreu veure la pel·lícula ‘La hija de un ladrón’ al CMC

El dissabte 29 de febrer, a les 18h, es projectarà la pel·lícula “La hija de un ladrón” a l’Auditori Salbà del CMC en el marc del Cicle Gaudí

VISUSAL_A3_HIJA_LADRON_LA_BISBAL_PENEDES

FITXA TÈCNICA

Direcció: Belén Funes

Guió: Belén Funes i Marçal Cebrian (GAC)

Música: Bernat Aragonès (AMMAC)

Estrena: Novembre de 2019

Durada: 90 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en català i castellà

Intèrprets: Greta Fernández, Eduard Fernández, Adela Silvestre, Àlex Monner

SINOPSI

La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, i el seu desig és formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, el Manuel, després d’anys d’absència, surt de la presó i decideix reaparèixer a les seves vides.

La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas l’Associació de dones La Roca Foradada.


CASTELLANO | El sábado 29 de febrero, a las 18h, se proyectará la película “La hija de un ladrón” en el Auditori Salbà del CMC en el marco del Cicle Gaudí.

VISUSAL_A3_HIJA_LADRON_LA_BISBAL_PENEDES

FICHA TÉCNICA

Dirección: Belén Funes

Guió: Belén Funes y Marçal Cebrian (GAC)

Música: Bernat Aragonès (AMMAC)

Estreno: Noviembre de 2019

Duración: 90 min.

Género: Drama

Versión: Original en catalán y castellano

Intérpretes: Greta Fernández, Eduard Fernández, Adela Silvestre, Àlex Monner

 

SINOPSIS

Sara ha estado sola toda la vida. Tiene 22 años y un bebé, y su deseo es formar una familia normal al lado de su hermano pequeño y del padre de su hijo. Su padre, Manuel, después de años de ausencia, sale de la cárcel y decide reaparecer en sus vidas.

Sara sabe que es el principal obstáculo en sus planes y toma una decisión difícil: alejarlo de ella y de su hermano.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso la Associació de dones La Roca Foradada.