Des del Rebost Solidari donem les gràcies als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre que han recollit aliments i productes d’higiene personal en el marc de les activitats de Servei Comunitari

Des del Rebost Solidari de la Bisbal del Penedès donem les gràcies als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre que han recollit aliments i productes d’higiene personal per a les famílies bisbalenques que estan contemplades per Serveis Socials i que són usuàries del Rebost Solidari. També agraïm la generositat dels veïns i les veïnes que han fet les seves donacions i la iniciativa de les botigues bisbalenques que s’han prestat a participar en el projecte.

Aquesta acció forma part de l’activitat de Servei Comunitari de l’institut, una iniciativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a la que l’Institut Coster de la Torre s’adhereix fa alguns anys i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

Val a dir que, més enllà d’aquesta activitat, els joves de 4t d’ESO han estat ensenyant a fer servir les noves tecnologies  -sobretot el telèfon mòbil- a la gent gran del municipi que és usuària del Racó de la Gent Gran.

Part dels productes recollits per l'alumnat

Part dels productes recollits per l’alumnat


CASTELLANO | Desde el Rebost Solidari de la Bisbal del Penedès damos las gracias a los alumnos de 4º de ESO del Institut Coster de la Torre que han recogido alimentos y productos de higiene personal para las familias de la Bisbal que están contempladas por Servicios Sociales y que son usuarias del Rebost Solidari. También agradecemos la generosidad de los vecinos y las vecinas que han hecho sus donaciones y la iniciativa de las tiendas de la Bisbal que se han prestado a participar en el proyecto.

Esta acción forma parte de la actividad de Servicio Comunitario del instituto, una iniciativa del Departamento de Educación de la Generalitat de Catalunya a la que el Instituto Coster de la Torre se adhiere desde hace algunos años y que cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

Cabe decir que, más allá de esta actividad, los jóvenes de 4º de ESO han estado enseñando a utilizar las nuevas tecnologías – sobretodo el teléfono móvil- a la gente mayor del municipio que es usuaria del Racó de la Gent Gran.

Parte de los productos recogidos por el alumnado

Parte de los productos recogidos por el alumnado

Comments are closed.