L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’adhereix al Pla Agrupat de Formació

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit al Pla Agrupat de Formació promogut per l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i les diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, dins el marc de l’Acord de Formació pel Treball de les Administracions Públiques (AFEDAP), amb la col·laboració dels Consells Comarcals de la demarcació de Barcelona i les organitzacions sindicals CCOO i UGT.

La incorporació al Pla Agrupat de Formació, aprovada en la Junta de Govern del 9 de desembre de 2019, permetrà que els treballadors de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès puguin accedir a formacions adequades als seus llocs de treball i, d’aquesta manera, es podrà prestar un millor servei a l’Ajuntament, oferir una millor atenció a la ciutadania i conèixer les actualitzacions del sector públic local de primera mà.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha adherido al Pla Agrupat de Formació promovido por la ACM (Associació Catalana de Municipis) y las diputaciones de Girona, Lleida y Tarragona, dentro del marco del Acuerdo de Formación por el Trabajo de las Administraciones Públicas (AFEDAP), con la colaboración de los Consells Comarcals de la demarcación de Barcelona y las organizaciones sindicales CCOO y UGT.

La incorporación al Pla Agrupat de Formació, aprobada en la Junta de Gobierno del 9 de diciembre del 2019, permitirá que los trabajadores del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès puedan acceder a formaciones adecuadas a sus puestos de trabajo y, de esta manera, se podrá prestar un mejor servicio al Ayuntamiento, ofrecer una mejor atención a la ciudadanía y conocer las actualizaciones del sector público local de primera mano.

 

Comments are closed.