Sis taekwondistes bisbalencs han fet podi en els campionats de Catalunya celebrats a Barcelona el 17 de novembre i l’1 de desembre

taekwondo olimpic collage desembre 2019

Sis taekwondistes bisbalencs han fet podi en els campionats celebrats, a Barcelona, el 17 de novembre i l’1 de desembre. Concretament, Lía Vélez, Ión Vélez i Lucía Ruiz s’han proclamat campions en el Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo en les seves categories i Jordi Ruiz sotscampió. D’altra banda, Gloria Ruiz s’ha proclamat campiona de Catalunya a l’Absolut de Taekwondo i el seu germà David Ruiz ha obtingut la medalla de bronze.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès felicitem els nostres esportistes per aquests nous èxits. Enhorabona!


CASTELLANO | Seis taekwondistas bisbalenses han hecho podio en los campeonatos celebrados, en Barcelona, el 17 de noviembre y el 1 de diciembre. Concretamente, Lía Vélez, Ión Vélez y Lucía Ruiz se han proclamado campeones en el Campeonato de Catalunya Infantil de Taekwondo en sus categorías y Jordi Ruiz subcampeón. Por otro lado, Gloria Ruiz se ha proclamado campeona de Catalunya en el Absoluto de Taekwondo y su hermano David Ruiz ha obtenido la medalla de bronce.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès felicitamos a nuestros deportistas por estos nuevos éxitos. ¡Enhorabuena!

Comments are closed.