La tècnica d’Ocupació del SOM Bisbal ha participat en una sortida per conèixer experiències de l’àmbit del desenvolupament local

FOTO GRUP EUSKADI ARANTZAZU

La tècnica d’Ocupació del SOM Bisbal, Arantzazu Longares, ha participat en la sortida de treball i de coneixement d’experiències en desenvolupament local que ha tingut lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre al País Basc. La sortida, organitzada i subvencionada per la Diputació de Tarragona, forma part de la Formació Integral en Desenvolupament Econòmic Local que es du a terme entre els mesos d’octubre de 2019 i juny de 2020 amb l’objectiu “de conèixer diferents projectes, experiencias i models de desenvolupament econòmic local d’èxit que s’apliquen en altres territoris per tal d’assolir un coneixement pràctic de la teoria treballada a l’aula durant la formació”.

L’activitat formativa ha comptat amb la participació de tècnics de diversos municipis i administracions del Camp de Tarragona que han pogut conèixer diversos projectes i entitats relacionades amb el món de l’ocupació, la indústria, la innovació, les xarxes de treball, l’administració pública i el desenvolupament local.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré, ha explicat que “jornades com aquestes ens permeten tenir una visió transversal de l’àmbit del desenvolupament local i, a banda d’obtenir coneixements que després podrem aplicar en l’àmbit municipal, comarcal, de la vegueria o del Camp de Tarragona, ens permeten tenir una perspectiva més clara de les tendències de l’àmbit local. La participació en esdeveniments, jornades o cursos és clau per poder donar el millor de nosaltres als usuaris i per poder fer xarxa amb altres col·lectius i entitats d’àmbits com el social, el formatiu o l’ocupacional”. La batllessa bisbalenca ha afegit que “des de l’Ajuntament de la Bisbal ja estem treballant en la preparació de la tercera edició de les Jornades d’Empresa i Ocupació de la Bisbal del Penedès i esperem poder aportar molt de valor a totes les persones, entitats, col·lectius o empreses que en prenguin part”.

EUSKADI ARANTZAZU 4


FOTO GRUP EUSKADI ARANTZAZU

CASTELLANO | La técnica de Ocupación del SOM Bisbal, Arantzazu Longares, ha participado en la salida de trabajo y de conocimiento de experiencias en desarrollo local que ha tenido lugar los días 2, 3 y 4 de diciembre en el País Vasco. La salida, organizada y subvencionada por la Diputación de Tarragona, forma parte de la Formación Integran en Desarrollo Económico Local que se lleva a cabo entre los meses de octubre del 2019 y junio del 2020 con el objetivo “de conocer distintos, proyectos, experiencias y modelos de desarrollo económico local de éxito que se aplican en otros territorios por tal de alcanzar un conocimiento práctico de la teoría trabajada en el aula durante la formación”.

La actividad formativa ha contado con la participación de técnicos de varios municipios y administraciones del Camp de Tarragona que han podido conocer varios proyectos y entidades relacionados con el mundo de la ocupación, la industria, la innovación, las redes de trabajo, la administración pública y el desarrollo local.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès y responsable del área de Ocupación, Agnès Ferré, ha explicado que “jornadas como estas nos permiten tener una visión transversal del ámbito del desarrollo local y, además de obtener conocimientos que después podremos aplicar en el ámbito municipal, comarcal, de la vegueria o del Camp de Tarragona, nos permiten tener una perspectiva más clara de las tendencias del ámbito local. La participación en eventos, jornadas o cursos es clave para poder dar lo mejor de nosotros a los usuarios y para poder confeccionar redes con otros colectivos y entidades de ámbitos como el social, el formativo o el ocupacional”. La alcaldesa de la Bisbal ha añadido que “desde el Ayuntamiento de la Bisbal ya estamos trabajando en la preparación de la tercera edición de las Jornades d’Empresa i Ocupació de la Bisbal del Penedès y esperamos poder aportar mucho valor a todas las personas, entidades, colectivos o empresas que tomen parte de ellas”.

EUSKADI ARANTZAZU 4

 

Comments are closed.