El diumenge 29 de desembre podreu veure la pel·lícula ‘Litus’ al CMC

El proper diumenge 29 de desembre podreu veure la pel·lícula ‘Litus’ del Cicle Gaudí a l’Auditori Salbà del CMC.

VISUAL_A3_LITUS_LA_BISBAL_PENEDES desembre 29-12-19 18h

FITXA TÈCNICA:

Direcció: Dani de la Orden

Guió: Marta Buchaca

Música: Iván Ferreiro i Dani Trujillo

Estrena: Setembre de 2019

Durada: 86 min.

Gènere: Comèdia dramàtica

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra, Miquel Fernández, Álex García, Marta Nieto

 

SINOPSI:

Fa tres mesos el Litus va morir en un accident de cotxe. La que era la seva nòvia, dos amics seus i un antic company de grup de música, es reuneixen en el pis on vivia. El seu germà Toni els convoca a tots per donar-los una cosa que els va deixar abans de morir.

El que havia de ser una trobada per parlar del Litus es converteix en una ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys.


 

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquesta ocasió, els Geganters i grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.


 CASTELLANO | El próximo domingo 29 de diciembre, a las 18h, podréis ver la película Litus del Cicle Gaudí en el Auditori Salbà del CMC.

VISUAL_A3_LITUS_LA_BISBAL_PENEDES desembre 29-12-19 18h

FICHA TÉCNICA:

Dirección: Dani de la Orden

Guión: Marta Buchaca

Música: Iván Ferreiro y Dani Trujillo

Estreno: Septiembre del 2019

Duración: 86 min.

Género: comedia dramática

Versión: Original en castellano

Intérpretes: Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra, Miquel Fernández, Álex García, Marta Nieto

 

SINOPSIS

Hace tres meses Litus murió en un accidente de coche. La que era su novia, dos amigos suyos y un antiguo compañero de grupo de música, se reúnen en el piso donde vivía. Su hermano Toni los convoca para darles una cosa que les dejó antes de morir.

Lo que tenía que ser un encuentro para hablar de Litus se convierte en una ocasión para descubrir los secretos más íntimos y todas las emociones escondidas durante años.

 

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en esta ocasión, los Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.