El divendres 29 de novembre a les 19h tindrà lloc la segona reunió perquè els joves triïn els grups que actuaran durant les nits joves de la Festa Major 2020

PRIMERA REUNIO JOVES 15 NOVEMBRE

El divendres 15 de novembre va tenir lloc la primera reunió, adreçada als joves, per decidir quins grups actuaran durant les nits joves de la Festa Major 2020. Ara, des de les regidories de Joventut i Festes estudiaran les propostes dels joves i recavaran informació sobre aquestes. El dia 29 de novembre, a les 19h, tindrà lloc una segona reunió, oberta a tots els joves del municipi, a la Cova Jove.

Aquesta iniciativa es va engegar després que, durant la Festa Major 2018, es premiés una idea que consistia a permetre que siguin els joves els que triïn els grups que actuen durant la Festa Major. L’any 2019 es va tirar endavant la iniciativa, sent el primer any que es feia realitat la proposta, i enguany se li dóna continuïtat.


CASTELLANO | El viernes 15 de noviembre tuvo lugar la primera reunión, dirigida a los jóvenes, para decidir qué grupos actuarán durante las noches jóvenes de la Fiesta Mayor 2020. Ahora, desde las concejalías de Juventud y Fiestas estudiarán las propuestas de los jóvenes y recavarán información sobre las mismas. El día 29 de noviembre, a las 19h, tendrá lugar una segunda reunión, abierta a todos los jóvenes del municipio, en la Cova Jove.

Esta iniciativa se puso en marcha después que, durante la Fiesta Mayor 2018, se premiase una idea que consistía en permitir que fuesen los jóvenes los que escogiesen los grupos que actúan durante la Fiesta Mayor. El año 2019 se llevó a cabo la iniciativa, siendo el primer año que se hacía realidad la propuesta, y este año se le da continuidad.

Comments are closed.