Jove! Vols triar els grups que actuaran durant les nits joves de la Festa Major? T’esperem al CMC el divendres 15 de novembre a les 19h

CARTELL REUNIO JOVES FM QUADRAT

El proper divendres 15 de novembre, a les 19h, la Cova Jove acollirà una reunió oberta, adreçada als joves del municipi, per decidir quins grups actuaran durant les nits joves de la Festa Major 2019.

Aquesta iniciativa es va engegar després que, durant la Festa Major 2018, es premiés una idea que consistia a permetre que siguin els joves els que triïn els grups que actuen durant la Festa Major. L’any 2019 es va tirar endavant la iniciativa, sent el primer any que es feia realitat la proposta, i enguany se li dona continuïtat.

Tots els joves del municipi que estiguin interessats a aportar noms de grups que volen que actuïn a la Bisbal durant la Festa Major s’han d’adreçar a la Cova Jove (al CMC) aquest divendres 15 de novembre a les 19h.


CASTELLANO | El próximo viernes 15 de noviembre, a las 19h, la Cova Jove acogerá una reunión abierta, dirigida a los jóvenes del municipio, para decidir qué grupos actuarán durante las noches jóvenes de la Fiesta Mayor 2019.

Esta iniciativa se puso en marcha después que, durante la Fiesta Mayor 2018, se premiase una idea que consistía en permitir que fuesen los jóvenes los que escogiesen los grupos que actúan durante la Fiesta Mayor. El año 2019 se llevó a cabo la iniciativa, siendo el primer año que se hacía realidad la propuesta, y este año se le da continuidad.

Todos los jóvenes del municipio que estén interesados en aportar nombres de grupos que quieren que actúen en la Bisbal del Penedès durante la Fiesta Mayor, deben dirigirse a la Cova Jove (CMC) este viernes 15 de noviembre a las 19h.

 

Comments are closed.