La Biblioteca acollirà una xerrada sobre malalties minoritàries el dimarts 5 de novembre a les 18:30h

El proper dimarts 5 de novembre, a les 18:30h, la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acollirà una xerrada sobre les malalties minoritàries, que enguany protagonistes de la Marató de TV3. La ponència anirà a càrrec de la professora Maria Àfrica Fortes del Valle. Organitzen: Regidories de Sanitat i Cultura.


CASTELLANO | El próximo martes 5 de noviembre, a las 18:30h, la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acogerá una charla sobre las enfermedades minoritarias, que este año son las protagonistas de la Marató de TV3. La ponència anirà a càrrec de la professora Maria Àfrica Fortes del Valle. Organitzen: Regidories de Sanitat i Cultura.

Cartell xerrada MaratO 2019

Comments are closed.