El pilot bisbalenc Gerard Romano ha quedat 6è en el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints

El bisbalenc Gerard Romano ha quedat 6è al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints celebrat a la Pineda Platja. El pilot bisbalenc va participar en l’XI Ral·li La Pineda Platja -RLS el passat 5 d’octubre. Romano, va quedar 6è de la seva categoria amb el seu Peugeot 106, juntament amb el seu copilot Ricard Romano. Podeu consultar la classificació en aquest enllaç: http://www.pde-racing.com/home.php?t=8&codi=-1&busca=pineda&x=0&y=0# 

Gerard Romano s’ha mostrat molt satisfet pel resultat i ens ha fet arribar unes fotografies realitzades pel Joan R. Gomis (premeu al damunt de les fotos per ampliar-les):


CASTELLANO | El bisbalenc Gerard Romano ha quedado 6º en el Trofeo de Catalunya de Rallyesprints celebrado en la Pineda Platja. El piloto de la Bisbal participó en el XI Rallye La Pineda Platja – RLS el pasado 5 de octubre. Romano, quedó 6º de su categoría con su Peugeot 106, junto con su copiloto Ricard Romano. Podéis consultar la clasificación en este enlace: http://www.pde-racing.com/home.php?t=8&codi=-1&busca=pineda&x=0&y=0# 

Gerard Romano se ha mostrado muy satisfecho por el resultado y nos ha hecho llegar unas fotografías realizadas por Joan R. Gomis (haced clic encima de las fotos para ampliarlas):

Comments are closed.