Aquest dilluns 21 d’octubre s’ha celebrat un Ple extraordinari a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

PLE EXTRAORDINARI 21-10-19

Aquest dilluns 21 d’octubre, a les 19h, s’ha celebrat un Ple extraordinari a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. S’hi ha tractat els punts següents:

1.-Exp. 1329/2019 Adhesió al sistema d’adquisició centralitzada de l’ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques) i del CCDL (Consorci Català pel Desenvolupament Local)

S’ha aprovat per unanimitat amb els vots a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisbal (1) i ERC-AM (1).

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit al sistema d’adquisició centralitzada de l’ACM i el CCDL amb l’objectiu de facilitar la tramitació administrativa de determinades contractacions de productes i serveis i aconseguir millors preus. La central de compres es basa en el text refós de la Llei de contractes del sector públic (TRLCSP) i el 2014 l’ACM va aprovar el seu reglament de funcionament. L’adhesió a la central de compres no suposa cap despesa ni obligació.

Fins a la data, l’Ajuntament de la Bisbal ha accedit a la Central de compres per adquirir el servei de vídeoactes, el contracte de consum d’electricitat, la compra d’equips informàtics i el rènting de vehicles municipals.

2.-Designació dels membres de les meses electorals, per les eleccions generals del 10 de novembre de 2019

3.-Exp. 1424/2019 Reconeixement extrajudicial de crèdits: liquidació del 4rt trimestre de 2018 del conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal del Baix Penedès

S’ha aprovat per unanimitat amb els vots a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisbal (1) i ERC-AM (1).

S’aprova per Ple el pagament de 12.977,21€ corresponents a la liquidació del 4t trimestre de 2018 del conveni de serveis socials del Consell Comarcal del Baix Penedès. Aquest import es correspon a:

·         Professionals del servei bàsic: 7.639,43€

·         Servei d’ajut a domicili (SAD): 2.386,11€

·         Servei de transport adaptat: 710,59€

·         Educadors de carrer (a la Cova Jove )(van començar l’11/10/18): 1.150€

·         Centre obert: 600€

·         Servei d’informació i Atenció a les Dones (SIAD): 197,79€

·         Servei d’immigració (inici l’1/09/18): 293,29€

El pagament es farà durant aquest 2019 però, en tractar-se d’un import de l’any anterior, era necessària l’aprovació per Ple.

4.-Exp. 1405/2019 Periodicitat dels pagaments de les indemnitzacions per assistències a les sessions dels òrgans col·legiats a favor dels/les regidors/es sense dedicació específica

S’ha aprovat per unanimitat amb els vots a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisbal (1) i ERC-AM (1).

Durant el darrer mandat, els regidors i les regidores que no tenen una dedicació específica percebien les indemnitzacions per Plens, Juntes de Govern o la Comissió de comptes de forma trimestral. Ara, el Ple ha aprovat el pagament mensual (cada dia 25 del mes es cobrarà el mes anterior) de les esmentades indemnitzacions. En l’actualitat les perceben els/les següents regidors/es: Félix Villazán (Compromís amb la Bisbal), Daniel Caballero i José Maria Cuadros (PSC), Xavier Faura (Units per la Bisbal-FIC), Maguy Antolín (Ara la Bisbal) i Sílvia Monfort (ERC-AM).


CASTELLANO | Este lunes 21 de octubre, a las 19h, se ha celebrado un Pleno extraordinario en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Se han tratado los puntos siguientes:

1.-Exp. 1329/2019 Adhesión al sistema de adquisición centralizada de la ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques) y del CCDL (Consorci Català pel Desenvolupament Local).

Se ha aprobado por unanimidad con los votos a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisbal (1) y     ERC-AM (1).

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha adherido al sistema de adquisición centralizada de la ACM y el CCDL con el objetivo de facilitar la tramitación administrativa de determinadas contrataciones de productos y servicios y conseguir mejores precios. La central de compras se basa en el texto refundido de la Ley de contratos del sector público (TRLCSP) y el 2014 l’ACM aprobó su reglamento de funcionamiento. La adhesión a la central de compras no supone ningún gasto ni obligación.

Hasta la fecha, el Ayuntamiento de la Bisbal ha accedido a la Central de Compras para adquirir el servicio de videoactas, el contrato de consumo de electricidad, la compra de equipos informáticos y el renting de vehículos municipales.

2.-Designación de los miembros de las mesas electorales, para las elecciones generales del 10 de noviembre del 2019.

3.-Exp. 1424/2019 Reconocimiento extrajudicial de créditos: liquidación del 4º trimestre de 2018 del convenio de servicios sociales con el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Se ha aprobado por unanimidad con los votos a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units pe la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisbal (1) y ERC-AM (1).

Se aprueba por Pleno el pago de 12.977,21€ correspondientes a la liquidación del 4º trimestre de 2018 del convenio de servicios sociales del Consell Comarcal del Baix Penedès. Este importe se corresponde a:

·         Profesionales del servicio básico: 7.639,43€

·         Servicio de ayuda a domicilio (SAD): 2.386,11€

·         Servicio de transporte adaptado: 710,59€

·         Educadores de calle (en la Cova Jove) (empezaron el 11/10/18): 1.150€

·         Centre obert: 600€

·         Servei d’informació i Atenció a les Dones (SIAD): 197,79€

·         Servicio de inmigración (inicio el 1/09/18): 293,29€

El pago se hará durante este 2019 pero, en tratarse de un importe del año anterior, era necesaria la aprobación por Pleno.

4.-Exp. 1405/2019 Periodicidad de los pagos de las indemnizaciones por asistencias a las sesiones de órganos colegiados a favor de los/las concejales/las sin dedicación específica.

Se ha aprobado por unanimidad con los votos a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisal (1) y ERC-AM (1).

Durante el último mandato, los concejales y las concejalas que no tenían una dedicación específica percibían las indemnizaciones para Plenos, Juntas de Gobierno o la Comisión de cuentas de forma trimestral. Ahora el Pleno ha aprobado el pago mensual (cada día 25 del mes se cobrará el mes anterior) de dichas indemnizaciones. En la actualidad las perciben los/las siguientes concejales/las: Félix Villazán (Compromís amb la Bisbal), Daniel Caballero y José María Cuadros (PSC), Xavier Faura (Units per la Bisbal-FIC), Maguy Antolín (Ara la Bisbal) y Sílvia Monfort (ERC-AM).