La Regidoria de Gestió de Residus lamenta que algunes persones segueixin fent un mal ús dels contenidors

Durant els darrers dies s’ha realitzat la neteja de l’exterior de les illes de contenidors del municipi. La neteja finalitzava el dimecres i, l’endemà dijous, aquests contenidors dels carrers Cinca i Francolí de Can Gordei ja presentaven aquest estat.

Recordem a la ciutadania que el municipi disposa del Punt Verd, on es poden portar residus, voluminosos i andròmines cada dia i a qualsevol hora. D’altra banda, el primer dilluns de mes es du a terme una recollida de residus voluminosos per les cases que han avisat prèviament a l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’estan estudiant diverses mesures per mirar de pal·liar la xacra de l’incivisme. Mentrestant, us demanem que, si veieu conductes incíviques, us poseu en contacte amb nosaltres amb el màxim d’informació possible perquè puguem prendre les mesures oportunes. Gràcies per la vostra col·laboració.

Telèfon del Servei d’Informació i Inspecció Municipal: 678595959


CASTELLANO | Durante los últimos días se ha realizado la limpieza del exterior de las islas de contenedores del municipio. La limpieza finalizaba el miércoles y, al día siguiente, estos contenedores de las calles Cinca y Francolí de Can Gordei ya presentaban este estado.

Recordamos a la ciudadanía que el municipio dispone del Punt Verd, donde se pueden llevar residuos, voluminosos y andròmines cada día y a cualquier hora. Por otro lado, el primer lunes de mes se lleva a cabo la recogida de residuos voluminosos por las casas que han avisado previamente al Ayuntamiento.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se están estudiando varias medidas para intentar paliar la chacra del incivismo. Mientras tanto, os pedimos que, si veis conductas incívicas, os pongáis en contacto con nosotros con el máximo de información posible para que podamos tomar las medidas oportunas. Gracias por vuestra colaboración.

Teléfono del Servicio de Inspección e Información Municipal: 678595959

Comments are closed.