La regidora de Turisme ha estat nomenada vicepresidenta 3a del Consorci de Promoció Turística del Penedès

PHOTO-2019-09-19-13-12-38

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, és la vicepresidenta 3a del Consorci de Promoció Turística del Penedès i, per tant, membre de la Junta de Govern del Consorci. El passat dijous 20 de setembre van tenir la junta de constitució del Consorci i l’assemblea, on es van nomenar els membres de la Junta de Govern.

La regidora Judith Vidal ha explicat que “l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès forma part del Consorci de Promoció Turística del Penedès des de l’any 2017, quan presidia Sergi Vallès. Des del passat mes de juliol el president és el Ramon Riera i ara s’ha format un nou equip de representants. Per a mi és un orgull treballar en aquesta àrea perquè, des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès tenim l’objectiu de promoure tot allò que tenim i ens identifica, com poden ser els productes de la terra i de proximitat, els allotjaments i restaurants, els camins i el patrimoni o les activitats que duen a terme molts bisbalencs, com ara l’escalada o la tradició castellera del municipi”.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès és un organisme format per entitats públiques i privades amb l’objectiu de promoure polítiques turístiques dins de la Denominació d’Origen Penedès.


CASTELLANO | La regidora de Turismo del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, es la vicepresidenta 3a del Consorci de Promoció Turística del Penedès y, por lo tanto, miembro de la Junta de Gobierno del Consorci. El pasado jueves 20 de septiembre tuvo lugar la junta de constitución del Consorci y la asamblea, donde se nombraron los miembros de la Junta de Gobierno.

La regidora Judith Vidal ha explicado que “El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès forma parte del Consorci de Promoció Turística del Penedès desde el año 2017, cuando presidía Sergi Vallès. Desde el pasado mes de julio el presidente es Ramon Riera y ahora se ha formado un nuevo equipo de representantes. Para mi es un orgullo trabajar en esta área porqué, desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès tenemos como objetivo promover todo aquello que tenemos y nos identifica, como pueden ser los productos de la tierra y de proximidad, los alojamientos y restaurantes, los caminos y el patrimonio o las actividades que llevan a cabo muchos bisbalencs, como por ejemplo la escalada o la tradición castellera del municipio”.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès es un organismo formado por entidades públicas y privadas con el objetivo de promover políticas turísticas dentro de la Denominación de Origen Penedès.

 

 

Comments are closed.