El regidor de Joventut es reuneix amb el conseller comarcal de Joventut

reunions joventut setembre 2019 ccbp

El conseller comarcal de Joventut, Marc Palau, s’ha reunit aquesta setmana amb el regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Fèlix Villazán; i la tècnica de joventut i educadora, Arantzazu Longares; a la Cova Jove. Durant la reunió, s’han abordat els projectes de joventut engegats des de la Bisbal així com les col·laboracions que es duen a terme des de Jove Baix Penedès.


CASTELLANO | El conseller comarcal de Juventud, Marc Palau, se ha reunido esta semana con el concejal de Juventud del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Fèlix Villazán; y la técnica de Juventud y educadora, Arantzazu Longares; en la Cova Jove. Durante la reunión, se han abordado los proyectos de juventud iniciados desde la Bisbal así como las colaboraciones que se llevan a cabo desde Jove Baix Penedès.

Comments are closed.