La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha organitzat un cicle de xerrades per prevenir robatoris en domicilis particulars

CARTELL XERRADA MOSSOS 2019

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha organitzat un cicle de xerrades centrades en recomanacions i consells de seguretat al domicili amb l’objectiu de prevenir possibles robatoris.

Les xerrades seran impartides per Mossos d’Esquadra i es duran a terme en diferents punts del municipi durant els mesos de setembre i octubre:

  • Dimarts 17 de setembre a les 19h, al local social del Priorat de la Bisbal.
  • Dissabte 21 de setembre, a les 11h, al local social de la Miralba.
  • Dissabte 28 de setembre, a les 11h, al local social de l’Esplai.
  • Divendres 11 d’octubre, a les 20h, al nucli urbà de la Bisbal del Penedès (al Centre Municipal de Cultura)
  • Divendres 25 d’octubre, a les 20h, al local social de Can Gordei.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Fèlix Villazán, ha explicat que “els robatoris a l’interior d’habitatges han augmentat en els darrers temps al nostre municipi però també en molts altres de la contornada. És per això que considerem oportú treballar en aquelles coses que tots podem fer per prevenir-los”. Villazán ha explicat que “els Mossos d’Esquadra facilitaran eines, recomanacions i consells perquè puguem estar més segurs a casa i puguem evitar, en alguns casos, una intrusió al nostre habitatge. Val la pena que els veïns d’arreu del municipi s’animin a participar en aquestes xerrades i així puguin comptar amb informació útil per poder prevenir possibles robatoris en domicilis”.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “la prevenció és una peça clau en la lluita contra els robatoris i, per això, considerem important que les persones puguin comptar amb informació tan profitosa com la que ens aportarà el cos de Mossos d’Esquadra”. La batllessa bisbalenca ha explicat que “l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès es reuneix de forma periòdica amb els agents de policia per abordar la problemàtica dels fets delictius i dels robatoris al nostre municipi” i ha afegit que “des de l’Ajuntament estem treballant per lluitar contra aquesta xacra. De fet, al mes de març es va aprovar per Ple una moció per fer front a l’alarma social dels robatoris en cases habitades i es va fer arribar a diferents estaments la nostra preocupació i la nostra petició perquè s’apliquessin polítiques i lleis per lluitar contra aquesta xacra”. Ferré ha afegit que “més enllà de la prevenció amb els diferents consells que ens facilitaran des de la policia, la col·laboració ciutadana és molt important a l’hora de lluitar contra els fets delictius i, en aquest cas, contra els robatoris. Per això, és important que la ciutadania truqui al 112 alertant d’una possible situació de risc sempre que detecti conductes sospitoses o indicis que s’estigui produint o s’hagi pogut produir un robatori”.


CARTELL XERRADA MOSSOS 2019

CASTELLANO | La Concejalía de Seguridad Ciudadana ha organizado un ciclo de charlas centradas en recomendaciones y consejos de seguridad en el domicilio con el objetivo de prevenir posibles robos.

Las charlas serán impartidas por Mossos d’Esquadra y se llevarán a cabo en diferentes puntos del municipio durante los meses de septiembre y octubre:

  • Martes 17 de septiembre, a las 19h, en el local social del Priorato de la Bisbal.
  • Sábado 21 de septiembre, a las 11h, en el local social de la Miralba.
  • Sábado 28 de septiembre, a las 11h, en el local social de l’Esplai.
  • Viernes 11 de octubre, a las 20h, en el núcleo urbano de la Bisbal del Penedès (en el Centre Municipal de Cultura).
  • Viernes 25 de octubre, a las 20h, en el local social de Can Gordei.

El concejal de Seguridad Ciudadana, Fèlix Villazán, ha explicado que “los robos en el interior de viviendas han aumentado en los últimos tiempos en nuestro municipio pero también en muchos otros de los alrededores. Por todo ello, consideramos oportuno trabajar en aquellas cosas que todos podemos hacer para prevenirlos”. Villazán ha explicado que “los Mossos d’Esquadra facilitarán herramientas, recomendaciones y consejos para que podamos estar más seguros en casa y podamos evitar, en algunos casos, una intrusión en nuestro domicilio. Vale la pena que los vecinos de todo el municipio se animen a participar en estas charlas. De esta manera podrán contar con información útil para poder prevenir posibles robos en domicilios”.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “la prevención es una pieza clave en la lucha contra los robos y, por este motivo, consideramos que es importante que las personas puedan contar con información tan provechosa como la que nos aportará el cuerpo de Mossos d’Esquadra”. Ferré ha explicado que “el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se reúne de forma periódica con los agentes de policía para abordar la problemática de los hechos delictivos y de los robos en nuestro municipio” y ha añadido que “desde el Ayuntamiento estamos trabajando para luchar contra esta lacra. De hecho, en el mes de marzo se aprobó por Pleno una  moción para hacer frente a la alarma social de los robos en casas habitadas y se hizo llegar a distintos estamentos nuestra preocupación y nuestra petición para que se aplicasen políticas y leyes para luchar contra esta lacra”. La alcaldesa ha añadido que “más allá de la prevención con los diferentes consejos que nos facilitarán desde la policía, la colaboración ciudadana es muy importante a la hora de luchar contra los hechos delictivos y, en este caso, contra los robos. Por todo ello, es importante que la ciudadanía llame al 112 alertando de una posible situación de riesgo siempre que detecte conductas sospechosas o indicios de que se esté produciendo o se haya producido un robo”.

Comments are closed.