El Punt Verd incorpora un contenidor per a la fracció orgànica

ORGANICA PUNT VERD

La Regidoria de Gestió de Residus ha col·locat un contenidor de fracció orgànica al Punt Verd amb l’objectiu d’atendre la petició dels veïns que havien sol·licitat una alternativa per poder llençar aquest tipus de residu els diumenges o els dilluns (durant el dia), ja que la recollida porta a porta es fa de dilluns a dissabte a la nit.

Amb aquesta actuació es pretén resoldre una situació que havien plantejat diversos veïns, donant resposta a la seva demanda. Per accedir al Punt Verd cal la targeta identificativa corresponent (els interessats l’han de demanar a l’Ajuntament. Per obtenir-la cal ser un particular i i ser titular del rebut de la taxa d’escombraries de l’habitatge). Aquelles persones que necessitin llençar aquest tipus de residu i no tinguin la targeta del Punt Verd podran accedir a les instal·lacions en horari d’atenció a la ciutadania (de 9 a 14h) i seran ateses pel personal d’aquest servei municipal.


CASTELLANO | La Concejalía de Gestión de Residuos ha colocado un contenedor de fracción orgánica en el Punt Verd con el objetivo de atender la petición de los vecinos que habían solicitado una alternativa para poder tirar este tipo de residuo los domingos o los lunes (durante el día), ya que la recogida puerta por puerta se hace de lunes a sábado por la noche.

Con esta actuación se pretende resolver una situación que habían planteado varios vecinos, dando respuesta a su demanda. Para acceder al Punt Verd es necesaria la tarjeta identificativa correspondiente (los interesados deben solicitarla en el Ayuntamiento. Para obtenerla hay que ser un particular y ser titular del recibo de la tasa de basuras de la vivienda). Aquellas personas que necesiten tirar este tipo de residuo y no tengan la tarjeta del Punt Verd,  podrán acceder a las instalaciones en horario de atención a la ciudadanía (de 9 a 14h) y serán atendidas por el personal de este servicio municipal.