Cicle Gaudí: El diumenge 29 de setembre a les 19h podreu veure la pel·lícula “Els dies que vindran” al CMC

VISUAL_A3_DIES_QUE_VINDRAN_LA_BISBAL_PENEDES_cicle_gaudi

El diumenge 29 de setembre, a les 19h, es projectarà la pel·lícula “Els dies que vindran” a l’Auditori Salbà del CMC en el marc del Cicle Gaudí.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Carlos Marqués-Marcet

Guió: Carlos Marqués-Marcet, Clara Roquet, Coral Cruz

Música: Maria Arnal y Marcel Bagés

Estrena: Juny del 2019

Durada: 94 min.

Génere: Drama

Versió: Original en català

Intèrprets: David Verdaguer, María Rodríguez, Albert Prat, Sergi Torrecilla

SINOPSI

Després de 10.000 km i Tierra firme, Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades.

Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas els Geganters i Grallers de la Societat.


VISUAL_A3_DIES_QUE_VINDRAN_LA_BISBAL_PENEDES_cicle_gaudi

CASTELLANO | El domingo 29 de septiembre, a las 19h, se proyectará la película “Els dies que vindran” en el Auditori Salbà del CMC en el marco del Cicle Gaudí.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Carlos Marqués-Marcet

Guión: Carlos Marqués-Marcet, Clara Roquet, Coral Cruz

Música: Maria Arnal y Marcel Bagés

Estreno: Junio del 2019

Duración: 94 min.

Género: Drama

Versión: Original en catalán

Intérpretes: David Verdaguer, María Rodríguez, Albert Prat, Sergi Torrecilla

SINOPSIS

Después de 10.000 km y Tierra firme, Carlos Marqués-Marcet vuelve a la dirección para abordar una realidad contemporánea en sus aristas más íntimas y privadas.

Els dies que vindran es el minucioso relato del embarazo de Vir (María Rodríguez) y Luís (David Verdaguer) que al largo de nueve meses deben aprender a ser tres cuando ni tan siquiera habían tenido tiempo de aprender a ser dos. Durante estos meses, la vida de esta pareja barcelonesa dará un giro enorme: vivirán sus miedos y alegrías, sus expectativas y realidades, pero también la forma en la que este evento afecta a su relación y a la forma que tienen de afrontar la vida que tienen frente a ellos.

Sin tópicos y sentimentalismos y utilizando el embarazo real de la pareja de actores, se explora la dificultad de compartir con el otro la experiencia profundamente transformadora de este proceso.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso los Geganters i grallers de la Societat

Comments are closed.