L’Ajuntament ha rebut als nous empadronats del municipi aquest dilluns 22 de juliol

NOUVINGUTSJULIOL2019

Aquest dilluns 22 de juliol ha tingut lloc una nova rebuda adreçada als nouvinguts al municipi de la Bisbal del Penedès. Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori Salbà del CMC, els assistents han rebut informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal, com ara els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, el llistat de les entitats de la vila, informació sobre el servei de bus o el calendari de pagament d’impostos i tributs. També se’ls ha fet entrega del calendari de 2019 editat per l’Ajuntament i d’una ampolla de vi de Cellers Domenys.


CASTELLANO | Este lunes 22 de julio ha tenido lugar una nueva recepción dirigida a los recién llegados al municipio de la Bisbal del Penedès. Durante el acto, que ha tenido lugar en el Auditorio Salbà del CMC, los asistentes han recibido información de utilidad relacionada con el pueblo de la Bisbal, como por ejemplo los servicios públicos que se ofrecen en el municipio, las fiestas que se celebran, el listado de entidades de la villa, información sobre el servicio de bus o el calendario de pago de impuestos y tributos. También se les ha hecho entrega del calendario del 2019 editado por el Ayuntamiento y de una botella de vino de Cellers Domenys.

 

Comments are closed.