Divendres tindrà lloc el Festival de fi de curs de l’Escola d’Idiomes i es podran fer les inscripcions als cursos d’estiu

Aquest divendres 31 de maig, a les 18:00h, tindrà lloc el Festival de fi de curs dels alumnes de P2 de la Llar d’infants L’Oreneta i del grup dels Starters de l’Escola Municipal d’Idiomes de la Bisbal del Penedès al gimnàs de l’Escola Ull de Vent (nova). Durant la festa es farà l’entrega de certificats i s’oferiran activitats per als participants.

A partir de les 19:00h s’obriran les portes al públic general i es podran fer:

  • A partir de les 19:00h: matriculacions i pagaments dels cursos intensius d’estiu dels alumnes d’infantil, primària i ESO.
  • A partir de les 19:45h: inscripcions i informació sobre els cursos 2019-2020 i presentació dels exàmens Cambridge a càrrec del responsable de Cambridge Exams.

CASTELLANO | Este viernes 31 de mayo, a las 18:00h, tendrá lugar el Festival de fin de curso de los alumnos de P2 de la Llar d’infants l’Oreneta y del grupo de Starters de la Escola Municipal de Idiomas de la Bisbal del Penedès en el gimnasio de la Escola Ull de Vent (nueva). Durante la fiesta se hará entrega de certificados y se ofrecerán actividades para los participantes.

A partir de las 19:00h se abrirán las puertas al público general y se podran hacer:

  • A partir de las 19:00h: matriculaciones y pagos de los cursos intensivos de verano de los alumnos de infantil, primaria y ESO.
  • A partir de las 19.45h: inscripciones e información sobre los cursos 2019-2020 y presentación de los exámenes Cambridge a cargo del responsable de Cambridge Exams.

SESSIO ESCOLA IDIOMES FI CURS 2019