El bisbalenc Josep Martínez es proclama campió de Catalunya en la categoria de veterans +60 de tennis taula

tennis taula josep martinez

El bisbalenc Josep Martínez, membre del Club Tennis Taula Vilafranca, s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria Veterans+60 durant el Campionat de Catalunya de Veterans celebrat a Calella els dies 18 i 19 de maig del 2019. A més, en Josep ha quedat tercer en la categoria Dobles amb el seu company Josep Maria Blancafort, del mateix club. Enhorabona!


CASTELLANO | El bisbalenc Josep Martínez, miembro del Club Tennis Taula Vilafranca, se ha proclamado campeón de Catalunya en la categoría Veteranos+60 durante el Campeonato de Catalunya de Veteranos celebrado en Calella los días 18 y 19 de mayo del 2019. Además, Josep ha quedado tercero en la categoría Dobles con su compañero Josep Maria Blancafort, del mismo club. ¡Enhorabuena!

 

Comments are closed.