Els taekwondistes bisbalencs triomfen a Barcelona i Figueres

En les dues darreres setmanes els germans David Ruiz i Gloria Ruiz han obtingut noves fites esportives.  D’una banda, David Ruiz ha aconseguit la medalla de bronze al campionat de Catalunya sub-21 de Taekwondo celebrat al poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona el cap de setmana dels dies 11 i 12 de maig. D’altra banda, la seva germana Gloria Ruiz ha aconseguit la medalla d’argent a l’Open de Figueres, celebrat al poliesportiu Albert Gurt el passat cap de setmana.

Ambdós taekwondistes formen part del Club Olímpic El Vendrell i els seus mestres són els també bisbalencs Alberto i Irene Calvo.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès els felicitem per aquests nous èxits.


CASTELLANO | En las dos últimas semanas los hermanos David Ruiz y Gloria Ruiz han obtenido nuevos logros deportivos. Por un lado, David Ruiz ha conseguido la medalla de bronce en el campeonato de Catalunya sub-21 de Taekwondo celebrado en el polideportivo de la Mar Bella de Barcelona el fin de semana de los días 11 y 12 de mayo. Por otro lado, su hermana Gloria Ruiz ha conseguido la medalla de plata en el Open de Figueres, celebrado en el polideportivo Albert Gurt el pasado fin de semana.

Ambos taekwondistas forman parte del Club Olímpic El Vendrell y sus maestros son los también bisbalencs Alberto e Irene Calvo.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès los felicitamos por estos nuevos éxitos.

Comments are closed.