El bisbalenc Aitor Pedrola es proclama subcampió infantil de pesca de Catalunya per segon any consecutiu

Aitor Pedrola durant la competició

Aitor Pedrola durant la competició

El bisbalenc Aitor Pedrola s’ha proclamat subcampió infantil de Catalunya de pesca, per segon any consecutiu, en el campionat de Catalunya Mar Costa que s’ha celebrat el dia 11 de maig al Prat de Llobregat sota l’organització del Club esportiu Pesca la Lanzada.

En aquest tipus de competició, que consisteix en capturar el peix per, després, deixar-lo anar, l’Aitor ha obtingut un total de 361 punts, quedant en segona posició. Gràcies a aquesta fita, el bisbalenc estarà entre els esportistes d’alta competició catalana i tornarà a formar part de la Selecció Catalana de Pesca Esportiva l’any 2020.

Aitor Pedrola és un dels esportistes bisbalencs que patrocina l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès pel fet de participar en activitats esportives en àmbits supramunicipals nacionals i internacionals. Des de l’Ajuntament felicitem l’esportista bisbalenc per aquest nou èxit. Enhorabona!

Jesús Trasmotan, delegat de Mar Costa, amb el bisbalenc Aitor Pedrola

Jesús Trasmotan, delegat de Mar Costa, amb el bisbalenc Aitor Pedrola


Aitor Pedrola durant la competició

Aitor Pedrola durante la competición

En este tipo de competición, que consiste en capturar los peces para, después, dejarlos ir, Aitor ha obtenido un total de 361 puntos, quedando en segunda posición. Gracias a este logro, el bisbalenc estará entre los deportistas de alta competición catalana y volverá a formar parte de la Selección Catalana de Pesca Deportiva el año 2020.

Aitor Pedrola es uno de los deportistas de la Bisbal patrocinados por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès por el hecho de participar en actividades deportivas en ámbitos supramunicipales nacionales e internacionales. Desde el Ayuntamiento felicitamos al deportista bisbalenc por este nuevo éxito. ¡Enhorabuena!

Jesús Trasmotan, delegado de Mar Costa, con el bisbalenc Aitor Pedrola

Jesús Trasmotan, delegado de Mar Costa, con el bisbalenc Aitor Pedrola

Comments are closed.