Voleu llegir les obres premiades a l’11è Concurs Literari de Sant Jordi?

 

recull obres sant jordi 2019

A partir del proper dilluns 13 de maig tindreu a la vostra disposició el dossier, editat per la Regidoria de Cultura, amb el recull de les 5 obres premiades a l’11è Concurs Literari de Sant Jordi de la Bisbal; que inclou les tres millors obres, el premi ADB a temàtica bisbalenca i la menció del jurat. Si esteu interessats a tenir-ne una còpia, només cal que la passeu a recollir, de forma gratuïta, per les oficines municipals (de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h) o per la Biblioteca Pública (de dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h i els dissabtes de 10:00 a 14:00h).


CASTELLANO | A partir del próximo lunes 13 de mayo tendréis a vuestra disposición el dosier, editado por la Concejalía de Cultura, con la compilación de las 5 obras premiadas en el 11º Concurso Literario de Sant Jordi de la Bisbal; que incluye las tres mejores obras, el premio ADB a la temática bisbalenca y la mención del jurado. Si estáis interesados en tener un acopia, solo tenéis que pasarla a recoger, de forma gratuita, por las oficinas municipales (de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h) o por la Biblioteca Pública (de lunes a viernes de 16:30h a 20:30h y los sábados de 10:00h a 14:00h).

Comments are closed.