Aquest dimarts comença la campanya informativa sobre la recollida de matèria orgànica a la Miralba

organica informadora

Aquest dimarts 7 de maig comença la campanya informativa de la recollida de matèria orgànica, mitjançant el porta a porta, a la Miralba. El proper dissabte la informadora estarà, durant el matí (de 10h a 13h), al local social de la Miralba.

Per a més informació sobre la campanya informativa de la implantació de la recollida de la matèria orgànica als barris de fora del nucli, podeu entrar a l’enllaç: http://bisbalpenedes.com/web/2019/04/04/comenca-la-campanya-informativa-de-la-implantacio-de-la-recollida-materia-organica-als-barris-de-fora-del-nucli/


 
CASTELLANO | Este  martes 7 de mayo empieza la campaña informativa de la recogida de materia orgánica, mediante el puerta a puerta, en la Miralba. El próximo sábado la informadora estará, durante la mañana (de 10 a 13h), en el local social de la Miralba.
Para más información sobre la campaña informativa de la implantación de la recogida de la materia orgánica en los barrios de fuera del núcleo, podéis entrar en el enlace: http://bisbalpenedes.com/web/2019/04/04/comenca-la-campanya-informativa-de-la-implantacio-de-la-recollida-materia-organica-als-barris-de-fora-del-nucli/

Comments are closed.