El dissabte 25 de maig a les 19h es projectarà ‘Superlópez’ a l’Auditori Salbà del CMC

VISUAL_A3_SUPERLOPEZ_LA_BISBAL_PENEDES 25 maig

El dissabte 25 de maig, a les 19h, es projectarà la pel·lícula ‘Superlópez’ a l’Auditori Salbà del CMC

FITXA TÈCNICA 

Direcció: Javier Ruiz Caldera

Guió: Borja Cobeaga, Diego San José

Música: Fernando Velázquez

Estrena: Novembre de 2018

Durada: 107 min.

Gènere: Comèdia – Acció

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Maribel Verdú, Julián López, Pedro Casablanc

 

SINOPSI

Basada en les aventures del personatge creat pel dibuixant Jan, Superlopez arriba a les pantalles del Cicle Gaudí de la mà de Javier Ruiz Caldera.

Està clar que tota llegenda té un començament, però a en Jan, un dels il·lustradors més importants del nostre país, se li va oblidar explicar-nos el de Juan López, la paròdia castissa de Superman. Quan va descobrir els seus poders? D’on ha tret aquestes malles o per què es va convertir en un heroi? Aquestes són algunes de les preguntes que Javier Ruiz Caldera en la direcció i Borja Cobeaga i Diego San José en el guió, estan disposats a resoldre a ‘Superlópez ‘, una comèdia sense masses superpoders.


El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas el Ball de Gitanes de la Bisbal.

Per a més informació podeu anar a l’enllaç: https://www.ciclegaudi.cat/

VISUAL_A3_SUPERLOPEZ_LA_BISBAL_PENEDES 25 maig

El sábado 25 de mayo, a las 19h, se proyectará la película ‘Superlópez’ en el Auditori Salbà del CMC.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Javier Ruiz Caldera

Guión: Borja Cobeaga, Diego San José

Música: Fernando Velázquez

Estreno: Noviembre del 2018

Duración: 107 min.

Género: Comedia – Acción

Versión: Original en castellano

Intérpretes: Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Maribel Verdú, Julián López, Pedro Casablanc

SINOPSIS

Basada en las aventuras del personaje creado por el dibujante Jan, Superlopez llega a las pantallas del Cicle Gaudí de la mano de Javier Ruiz Caldera.

Está claro que toda leyenda tiene un inicio, pero a Jan, uno de los ilustradores más importantes de nuestro país, se le olvidó explicarnos la que Juan López, la parodia castiza de Superman. ¿Cuando descubrió sus poderes? ¿De dónde ha sacado estas mayas o por qué se convirtió en heroe? Estas son algunas de las preguntas que Javier Ruiz Caldera en la dirección y Borja Cobeaga y Diego San José en el guión, están dispuestos a resolver a ‘Superlópez’, una comedia sin muchos superpoderes.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso el Ball de Gitanes de la Bisbal.

Para más información podéis ir al enlace: https://www.ciclegaudi.cat/

Comments are closed.