Aquest dissabte se celebrarà el Baix Penedès Festival 2019 al Vendrell

Cartell-BPFest-2019--724x1024

El proper dissabte 4 de març se celebrarà el Baix Penedès Festival (BPfest), una gran festa musical del Baix Penedès, al Vendrell. Durant tot el dia hi haurà concerts i espectacles de carrer. A més, es farà un dinar musical i, en el marc del BPfestPro, es duran a terme diverses activitats, entre elles, una xerrada sobre el Festival Esperanzah! i l’ecosistema cooperatiu del Prat de Llobregat que compta amb la col·laboració de CoopCamp, entitat que va oferir una xerrada durant la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació de la Bisbal del Penedès.

Podeu consultar tot el programa d’activitats del BPfest al següent enllaç:

Edició 2019Cartell-BPFest-2019--724x1024

CASTELLANO | El próximo sábado 4 de marzo se celebrará el Baix Penedès Festival (BPfest), una gran fiesta musical del Baix Penedès, en el Vendrell. Durante todo el día habrá conciertos y espectáculos de calle. Además, se hará una comida musical y, en el marco del BPfestPro, se llevarán a cabo varias actividades, entre ellas, una charla sobre el Festival Esperanzah! y el ecosistema cooperativo del Prat de Llobregat que cuenta con la colaboración de CoopCamp, entidad que ofreció una charla durante la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació de la Bisbal del Penedès.

Podéis consultar todo el programa de actividades del BPfest en el siguiente enlace:

Edició 2019

Comments are closed.