Dos taekwondistes bisbalencs esdevenen campions de Catalunya en la seva categoria

taekwondistes bisbalencs

El passat 24 de març, cinc taekwondistes bisbalencs van participar en el Campionat de Catalunya infantil de taekwondo, que va tenir lloc al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.

Els cinc taekwondistes formen part del Club Taekwondo Olímpic del Vendrell i els seus mestres, també bisbalencs, són l’Albert i la Irene Calvo.

Irene Calvo ha explicat que “van aconseguir dues medalles d’or, dues medalles de bronze i una participació i, tots cinc, van realitzar un gran treball. De fet, per a molts era el seu primer campionat oficial i ho van fer molt bé”.

Així, Jordi Ruiz és campió de Catalunya en la categoria -25Kg, en la qual va obtenir la medalla d’or. Lucía Ruiz és campiona de Catalunya en la categoria -40Kg, en la qual va obtenir la medalla d’or. Iion Vélez va obtenir la medalla de bronze en la categoria -34Kg, Lía Vélez va quedar també tercera de Catalunya, amb medalla de bronze, en la categoria +59Kg i Leonor Romero va obtenir la medalla de participació en la categoria -41Kg.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès felicitem els esportistes bisbalencs i els seus mestres i els encoratgem a seguir treballant per assolir les seves fites.


CASTELLANO | El pasado 24 de marzo, cinco taekwondistas de la Bisbal participaron en el Campeonato de Catalunya infantil de taekwondo, que tuvo lugar en el Polideportivo de la Mar Bella de Barcelona.

Los cinco taekwondistas forman parte del Club Taekwondo Olímpic del Vendrell y sus maestros, también de la Bisbal, son Albert e Irene Calvo.

Irene Calvo ha explicado que “consiguieron dos medallas de oro, dos medallas de bronce y una participación y, los cinco, realizaron un gran trabajo. De hecho, para muchos era su primer campeonato oficial y lo hicieron muy bien”.

Así, Jordi Ruiz es campeón de Catalunya en la categoría -25Kg, en la cual obtuvo la medalla de oro. Lucía Ruiz es campeona de Catalunya en la categoría -40Kg, en la que obtuvo la medalla de oro. Ion Vélez obtuvo la  medalla de bronce en la categoría -34Kg, Lía Vélez quedó también tercera de Catalunya, con medalla de bronce, en la categoría +59Kg y Leonor Romero obtuvo la medalla de participación en la categoría -41Kg.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès felicitamos a los deportistas bisbalencs y a sus maestros y los animamos a seguir trabajando para alcanzar sus metas.

 

 

Comments are closed.