El dissabte 13 d’abril tindrà lloc un esmorzar popular al Priorat de la Bisbal

esmorzar_pop_priorat_2019
El dissabte 13 d’abril, a les 10.30h, tindrà lloc un esmorzar popular a les barbacoes que recentment s’han instal·lat al Priorat de la Bisbal. L’esmorzar, que s’organitza des de l’Associació de Veïns del Priorat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, consta de botifarra, pa i beguda pel preu de 3 euros. Podeu comprar el vostre tiquet al local social del Priorat.
 

CASTELLANO | El sábado 13 de abril, a las 10.30h, tendrá lugar un desayuno popular en las barbacoas que recientemente se han instalado en el Priorat de la Bisbal. El desayuno, que se organiza desde la Asociación de Vecinos del Priorato con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, consta de butifarra, pan y bebida por el precio de 3 euros. Podéis comprar vuestro ticket en el local social del Priorato.
 

Comments are closed.